Moskova’da Kripto Para Yatırımcılarının Sayısı Artıyor

ABD’nin ağır yaptırımları karşısında ekonomik olarak eli kolu bağlı olan, ABD karşıtı olmasından dolayı özellikle dünyanın çok sayıda ülkesinin ticaret ortaklığı yapmak konusunda belli başlı konular dışında asla içli dışlı olmadığı Rusya Federasyonu’nda asgari ücretin düşüklüğü, ülkede fakirliğin günden güne daha fazla artıyor olması ve rakamlarda bunun açıkça belli olması soru işaretlerine sebep oluyor.

Rusya vatandaşlarının son dönemde özellikle kripto para birimlerine çok daha fazla talep gösterdikleri, son Anayasa oylamasından sonra döviz kurunu daha fazla yükselmesi beklentisinde olunduğu bildiriliyor.

Washington yönetimi ile bu dönemde çok sayıda ayrılık ve yeni düzenlemelere gitmek zorunda olan Rusya’da döviz kurunun yükselmesi durumunda ülke ekonomisinin bu corona virüsü döneminde çok daha büyük hasarlar görebilecek olduğuna değiniliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!