Poker Sitesi Her Ay 100 Milyon Dolar Bitcoin Alıyor

Son dönemde Bitcoin fiyatındaki göze çarpan artış tüm alanlarda Bitcoin’e olan ilgiyi artırdı.

Online Poker devi son dönemde, müşterilerinin %90-95 oranında Bitcoin olarak ödeme talep ettiğini, bu talebi karşılamak için aylık 100 milyon dolarlık Bitcoin aldıklarını açıkladı.

2014 yılından beri Bitcoin olarak ödeme aldıklarını ve işlem yaptıklarını açıklayan şirket Ceo’su; son dönemde artan Bitcoin talebiyle birlikte, bu talebi karşılamak için %1.5 a kadar varan primlerle yüklü miktarda Bitcoin aldıklarını belirtti. Şirket olarak Bitcoin üzerinde durmadıklarını kendilerinde kalan Bitcoinleri en kısa sürede normal para birimlerine çevirdiklerini ekledi.

The Business Research Co. tarafından yapılan bir araştırmaya göre; Covid-19 sonrası online poker endüstrisi %43 oranında büyüdü. İnsanların evlerinde karantinada kalmaları, kapanan kumarhaneler ve düşen iş gücü ile birlikte gelişen ekonomik sıkıntılar, insanların kolay para kazanma istediğini artırıyor ve bu nedenle online kumarhanelere olan ilgi artıyor.

Bu ilgi, Bitcoin’e olan ilgiyle birleşince, işletmeler aylık bazda yukarıda da belirtildiği gibi çok yüklü Bitcoin alım-satım işlemi yapıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!