Polygon (MATIC) Balina Aktivitesi 8 Ayın Zirvesinde! Yükseliş Devam Edecek Mi?

Bitcoin‘in 20.000$ üzerindeki yatay hareketleri uzun süredir ızdırap çeken altcoinlere nefes alma fırsatı verdi.

Pek çok altcoin %5 ile %10 arasında primle işlem görürken bazı altcoinlerdeki yükselişlerin çok daha sert olduğunu görüyoruz.

Dün Polygon (MATIC) kurucu ortağı Sandeep Nailwal’in MATIC’i piyasa değeri bakımından ilk 3’te görene kadar çalışmaya devam edeceklerini açıklamasının ardından bugün %22’lik bir yükseliş yaşandı.

MATIC’in son iki günde yaşadığı yükseliş %30’u geçerken, Santiment’ten de balina aktivitelerine ilişkin veriler paylaşıldı.

Buna göre 4 Kasım itibariyle 100.000$’ın üzerindeki MATIC transferleri Şubat 2022’den sonraki en yüksek seviyesine çıktı.

Santiment tarafından paylaşılan veride söz konusu yükselişin 10 milyon dolardan daha fazla MATIC tutan balinalarla ilgisi olabileceği de eklendi. Zira bu balinalar Ekim ortasından itibaren fiyattaki yükselişlerle birlikte MATIC sayılarını hızla artırdı.

MATIC almak isteyen yatırımcılar için yeni giriş riskli olabilir. Yeni giriş için 1$ ve 1,02$ seviyelerine yakından takip etmeli. Bu seviye üzerinde kaldığımız sürece iz süren stopla takip edilebilir. Fiyat 1$ altına indiğinde stop olunmalı.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!