Popüler Meme Token Yakımlara Devam Ediyor! 1 Milyar Token Yakıldı

Shibburn işlem takipçisi tarafından atılan bir tweette yayınlanan verilere göre, son yedi gün içinde meme token Shiba Inu topluluğu dolaşımdaki arzdan önemli miktarda SHIB çıkarmayı başardı.

Geçtiğimiz Hafta 1 Milyar SHIB Meme Tokenı Yakıldı

Geçtiğimiz yedi gün içinde ölü cüzdanlara toplam 1.073.775.122 SHIB gönderildi. Bu rakam bir önceki haftaya kıyasla yok edilen SHIB miktarından %45.04 daha az, ancak haftalık yakma miktarı hala oldukça yüksek bir seviyede.

Geçtiğimiz hafta boyunca SHIB ordusu 1.642.854.789 SHIB’yi imha etti. Buna tek bir transferde dolaşımdan kaldırılan 834.804.461 SHIB gibi şaşırtıcı bir rakam da dahildir.

Son 24 saat içinde yakılan meme token sayısı ise 25.604.920 SHIB’den oluşmaktadır. Bu rakam Cumartesi günü yakılandan %63.32 daha azdır.

Shiba Inu yakımları, 11 Mart’ta başlatılan Puppynet adlı Shibarium betasındaki işlemlerle büyük ölçüde körüklendi.

Kısa süre önce yayınlanan Shibarium belgeleri, Shibarium Katman 2 ağının Shiba Inu’nun genel yakımları üzerindeki etkisi hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkardı.

Belgeler, Shibarium’un Proof-of-Stake sistemine dayandığı için işlem ücretlerinin kesirli olduğunu söylüyor. SHIB’yi Puppynet üzerinde taşıma ücreti Ethereum zincirine göre yaklaşık 10.000 kat daha ucuzdur.

Ayrıca, BONE tokenleri ile ödenen işlem ücreti, temel ücret ve öncelik ücreti olarak ikiye ayrılıyor. İkincisi doğrulayıcılara ödeniyor.

Temel ücrete gelince, bunun %70’i SHIB’ye dönüştürülecek ve yakılacak. Yüzde otuzu ise geliştiricilerin ağı sürdürmesi için bir kenara bırakılacak.

Hafta sonu, Shiba Inu fiyatı %6’nın üzerinde bir artış göstererek 0.00001143 dolar seviyesine yükseldi.

Ancak, son 24 saat içinde SHIB %7’nin biraz üzerinde bir düşüş yaşadı. Bunun ardından %2’lik hafif bir artışın ardından, öne çıkan meme coin Binance borsasında 0.00001082 dolardan işlem görüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!