Bitcoin Etkinliklerinden ‘Çıkmayan’ Schiff: Bitcoin Gelecek 10 Yıla Kalmadan Ölebilir

Sürekli kripto para konferanslarına katıldığı gerekçesi ile tepki çeken ve kripto para birimlerinin her birini, özellikle de Bitcoin’i sert ama anlamsız sözlerle eleştiren Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff’ten yeni bir açıklama daha geldi.

BTC’nin birkaç yıla yok olacağı iddiasını ağzından düşürmeyen Schiff, bugün ise ”Bitcoin’in gelecek 10 yıla sağ kalıp kalmayacağı, yani piyasada olup olmayacağı bilinmiyor, kimse bunu bilmiyor” sözlerini kullandı.

Anthony Pompliano’nun ”Bitcoin artık Gold (altından) daha popüler” sözlerine de yanıt veren Schiff şöyle konuştu; ”İnsanlar artık Bitcoin’de çarkların dönmediğini görüyor ve biliyor!”…

Eğer Bitcoin’de çarklar dönmüyorsa Schiff neden bu kadar ısrarla Bitcoin’i eleştiriyor anlamak mümkün değil. Anlaşılabilecek tek bir şey var; Bitcoin bazıları için kayıplarla dolu bir yatırım aracı iken bazıları için ise kazançlarla dolu olan ve milyoner olmalarında tek şansları olan bir yatırım aracı olmuştur…

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!