Son Dakika! Weibo Çok Sayıda Kripto Para Hesabını Askıya Aldı! Bitcoin Tepki Verdi!

Çin’li kaynaklar, Çin’in Twitter’ı Weibo’nun çok sayıda kripto para hesabını engellediğini belirtti.

Söz konusu yasak kripto tarihindeki en büyük yasak olarak nitelendirildi. Bu hamlenin Çin’in kripto paralara yönelik baskılarının bir sonucu olduğu ifade edildi.

Söz konusu hesaplar arasında Çin’in önde gelen kripto para fenomenleri ve Defi liderlerinin olduğunun belirtildi.

Haberin duyulmasından kısa süre sonra Bitcoin 35950$’a kadar geri çekildi. En büyük ikinci kripto para olan Ethereum’da 2655$’a kadar düşüş gözlendi.

Yeşil bir cumartesi günü geçiren kripto para piyasaları Çin’den gelen bu olumsuz haberin etkisiyle günlük kazançları sildi.

Zaten tedirginliğin ve korkunun hakim olduğu piyasada gelen her olumsuz haberin büyük bir yıkımı tetiklediğini ve yatırımcıların olumsuz haberlere çok yüksek tepki verdiğini gözlemliyoruz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (27)

  • Coinlere birşey olmaz milyar dolar değerinde ve daha da güçlenecek. Rahat olun. Zaman değişiyor.

  • Bu söyledikleriniz
    Teknik analiz bilgisi zayıf
    Sadece temel analiz ve haber akışına göre piyasada var olmaya çalışan küçük yatırımcı için geçerli
    Yalan haber yaymayı bırakın
    Yatırımcıyı manipülatif haberler ile sabote etmekten vazgeçin

    • Teknik analiz yalanlarına kanmaya devam ederseniz siz kaybedecekssiniz, herşeyin doğrusu temel analizdir.

  • Su kripto para yatiranlar batmaya mahkum..kolay yerden para kazanicam diyen kendini akıllı sanan aptallar surusu..haram seven kafirler

    • Haramdan bahseden vatandaşın ne işi var bu sayfada :) ayrıca zarar denilen şey tek bir koşulda olur. insanlar lazım olan parayı bağlayıp anında zengin olmayı düşünürse batar :) lazım olmayan para her zaman para getirir :)

    • ulan çakal sen kimsin millete kafir diyorsun sen bikere burda ki herkezden helallik aldan gidemessin sen şimdi kendini düşün bakalım kim dinden çıktı

    • Kripto Paradan Küçük Yatırımcı Olarak 4 Günde 3.700 TL Aldım ve Borsa Senin Küçük Beyninin Bildiği Gibi Haram Para Değildir Biraz Araştır Haramı Sevabı Ondan Sonra Yorum Yap Çok Biliyorsan Dinini Burda Milleti Eleştirip Günaha Giriyorsun Buna Ne Diyeceksin Bay Küçük Beyinli

    • Kahpenin dülü piçin evladı baban kim senin ananı bacını karaköy umumi eve bırakmış piç seni

  • Bu iş tamda şöyle.bunu böyle yap şunu surdan al..bunu burdan sat dersem kendime hainlik yapmış olurum çünkü ben kazanmanin yollarını söylersem senle ben kazanamayiz...sende kendi yolunu bulmuş ve ilerliyorsan kimseye söyleme ozamanda sen kazanamazsin..çünkü biri zarar etmeliki diğeri kâr etsin..şimdi dünyanın önde gelenleri sizleri yönlendirmek için neler yapıyor farkında olmalısınız....algı yaratıp hamlelerinizi görüyorlar.

  • Piyasalar Free TON adinda tam merkeziyetsiz projeye hazirliyor kendini. Cevreci, hizli, ucuz. Koinin Adı TON CYRSTAL

  • Zaten bütün paraları elon ustanın tv itleri ile Amerika piyasaları çekiyor piyasaya gireli 2 ay oldu hergün kabusla uyandırıyorlar adamı 10 lira kazandırıyorlar 100 lira kaybettiriyolar
    Aynen tırnakçılar gibi
    Para kaybetmek istemeyenler Abdullah Çiftçi yi izlesin

  • Kripto para dediginiz sanal ve olmayan birşey buna yatirım adı altında para yatıranlar ileride ne kadar buyuk zarar göreceklerinin farkinda değiller. İlla yatırım yapacaksan altın ve dövize yönelmek mantıklı yada en eski mantıkla merkezi yerde arsa al koy kenara 1 sene sonra 5 katı olacak nasılsa.