Türk Kullanıcıların Yakından Takip Ettiği StarkNet (STRK) Airdrop Gelmek Üzere Mi? İpuçları Ortaya Çıktı!

Türk kullanıcıların yakından takip ettiği ve merakla beklediği Ethereum katman-2 çözümü StarkNet’in (STRK) tokeninin yakında piyasaya sürüleceğine dair ipuçları bir analist tarafından paylaşıldı.

Temmuz ayında duyurulan STRK, StarkNet’in oylama, stake etme ve ücret ödemeleri yoluyla merkeziyetsizliğe ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlandı.

STRK tokeninin piyasaya sürüleceği geçtiğimiz Temmuz ayında geliştiriciler tarafından açıklandı.

Yüklü Miktarda StarkNet Tokeninin Transfer Edilmesi, Analiste Göre Piyasaya Çıkışın Yakın Olduğunu Gösteriyor

Analiste göre, geçtiğimiz günlerde toplam token arzının yaklaşık %7’sini oluşturan büyük bir StarkNet Token transferi gerçekleşti.

Transfer, daha önce transfer almamış olanlar ve geçmişte test transferleri almış olanlar da dahil olmak üzere çeşitli adresler tarafından alındı.

Analiste göre bu faaliyet, StarkNet Token’ın piyasaya sürülmesinin yakın olabileceğini gösteriyor olabilir.

Analiste göre, son STRK transferi 694895781 tokenden oluşuyordu ve çeşitli adresler tarafından teslim alındı. Bu adreslerden bazıları daha önce transfer almamışken, diğerleri geçmişte test transferleri almıştı.

Transferin, gönderici tarafından Starknet Token Minter’dan alınan tokenlerin yanı sıra 6 Aralık, 15 Aralık, 22 Aralık ve 29 Aralık’ta gerçekleşen önceki dağıtımlardan gelen tokenleri de içerdiğini belirtmek gerekir.

STRK’nin piyasaya sürülmesinin platformun başarısını garanti etmediğini unutmamak önemli. Herhangi bir yatırımda olduğu gibi, kullanıcıların katılıp katılmamaya karar vermeden önce riskleri iyice araştırması ve anlaması çok değerlidir.

Genel olarak StarkNet, yüksek ücretler ve yavaş işlem süreleri tarafından yavaşlatılmadan Ethereum’un avantajlarından yararlanmak isteyen kullanıcılar için umut verici bir çözüm gibi görünüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!