Ünlü Analist Bitcoin İçin Alım Seviyesini Açıkladı!

Hafta sonu başladığı yükselişini devam ettirerek 24.000 doların üzerine çıkan Bitcoin’de (BTC) bugün düşüşler gözlendi.

Dün akşam Tesla’nın elindeki Bitcoin’lerin %75’ini sattığını açıklaması, ardından da Avrupa Merkez Bankası’nın 11 yıl sonra ilk kez faiz artışına gitmesi Bitcoin’in fiyatına olumsuz yansıdı.

Zira Bitcoin, CoinGecko verilerine göre, son 24 saatte yaşadığı %6.4’lük düşüşle 22.495 dolara geriledi.

Bitcoin gelen haberlere karşı tepki vermeye devam ederken kripto para piyasasındaki uzmanlar da BTC’nin ilerleyen zamanlardaki potansiyel fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışıyor.

Bitcoin ve altcoin analizleriyle adından söz ettiren Michael van de Poppe, twitter hesabından yaptığı BTC analizini paylaştı.

Bitcoin’de uzun vadeli potansiyel bir alanın geldiğini belirten Poppe, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için potansiyel alım bölgesinin 22.164 dolar seviyesinde olduğunu ifade etti.

“Bitcoin üzerinde uzun vadeli düşünen yatırımcılar için potansiyel bir alan yaklaşıyor.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • Daha geçen haftalarda ben düşmeyecek diyordum tüm haberler düşecek diyordu.Şimdi herkes gözünü tepelere dikti🤣 bugün okudun 500 k diyen vardı... Bu demek oluyor ki güzel pumplandı hadi burdan satalım 3 k dan sizden alalım? Okey? 🤣Eh malesef bu piyasa böyle yapacak Bir şey yok.