Ünlü CEO Açıkladı: “Wall Street Köpekbalıkları, Bu Altcoin Projelerinin Peşinde!”

Terra ağındaki LUNA ve UST‘nin  yaşadıkları bütün  kripto para sektörüne ders niteliğinde oldu. Sektörün en büyük ağlarından ve kripto paralarından birisinin resmen “çıtır çıtır” yenmesi, aslında sektörün tehlikesini ortaya koymakta.

Celsius CEO’su, Korkutan Gerçeği Açıkladı

LUNA’nın ve UST’nin sıfır dolara kadar düşmesinin arkasında Wall Street devlerinin yer aldığı vurgulanıyor. Bu durum henüz kanıtlanamasa da milyarlarca dolarlık short pozisyonlar, bunun doğru olabileceğine işaret etmekte.

Ünlü bir kripto para lending platformunun CEO’su ise sıradaki hedeflere işaret etti. Celsius’un CEO’su Alex Mashinsky, Wall Street köpekbalıklarının kana doymadığını düşünüyor. Celsius (CEL) fiyatı da LUNA sonrasında sert düşmüştü. CEL, 8,05 dolardan 0,82 dolara kadar geriledi.

Mashinsky ise gelen şikayetler üzerine bu fiyat düşüşünün bir tesadüf olmadığını aktardı.

Bu bir tesadüf değil. Bu birisinin “biliyor musun ben şimdi gidip bütün CEL’lerimi satacağım” demesi ile olan bir şey. “

Mashinsky, salı günü yaptığı açıklamalardan sonra bugün ise bunlara yenisini ekledi.

Onlar LUNA’yı alaşağı etti. Tether, Maker ve diğer şirketlerle de şanslarını denedi. Ben buna rağmen hedefin şu an Celsius olmadığını düşünüyorum. Onlar bize odaklanmıyor. Onlar, yok edebilecekleri zayıflık arıyor.”

Mashinsky şu an en önemli noktanın ise Wall Street köpekbalıklarının artık kripto para sularında yüzmesi olduğunu vurguladı.

CEL fiyatı an itibarıyla ise 0,82 dolar seviyesinden işlem görmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!