Ünlü Kripto Para Yöneticisi Hoffman: ”Bu Hata Ripple’a (XRP) Kaybettirecek!”

Kripto paralar üzerindeki SEC baskısı her geçen gün artarken Chia Network’ün başkanı Gene Hoffman, bir Twitter paylaşımında, Ripple’ın (XRP) devam eden yasal savaşında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı kaybedeceğine olan güvenini dile getirdi.

Kripto Para Yöneticisi, Ripple’ın (XRP) SEC’e Karşı Kesinlikle Kaybedeceğini Söyledi

Bu görüş, bir Twitter kullanıcısının Hoffman’a, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler’in Bitcoin dışındaki tüm kripto para birimlerinin menkul kıymet olduğunu ima etmesine cevaben Chia’nın Bitcoin’e üstünlüğü hakkındaki düşüncelerini alaycı bir şekilde sormasının ardından paylaşıldı.

Hoffman, Chia’nın tokenı XCH’nin bir menkul kıymet olmadığını ve şirketin Chia öz sermayesini kaydetmeyi planladığını belirterek yanıt verdi. Bunu yapmamayı tercih eden diğerlerinin aksine, bunun yasal olmanın en açık yolu olduğuna inanıyor.

Bununla birlikte, Ripple’ın eski geliştirici ilişkileri direktörü Matt Hamilton, öz sermayenin kaydedilmesinin SEC’in Ripple’ın peşine düşmesini engellemediğine dikkat çekmişti.

Hoffman, Ripple’ın Ripple hisselerini kaydettirmeden önce XRP satarak bir hata yaptığını belirterek Hamilton’a karşılık verdi.

Ripple’ın eski üst düzey geliştiricisi Hoffman’ı, SEC ikincil piyasa satışlarının da menkul kıymet olabileceğini savunmaya çalıştığı için Ripple davasını yakından takip etmesi konusunda uyardı.

Ancak Hoffman gerçeklerin farklı olduğunu ve yöntemlerinin Ripple’ın yaptığı hatayı yapmamak için özel olarak tasarlandığını belirtti.

Chia başkanı, token’ın düzenleyici statüsü konusunda SEC ile herhangi bir görüşmesi olmadığını, ancak bunun bir menkul kıymet olmadığına inandığını söylüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!