Ünlü Milyarder Ne Kadar Dogecoin (DOGE) Aldığını Açıkladı!

Elon Musk’ın liderliğinde büyümeye devam eden Doge ordusuna yeni askerler katılmaya devam ediyor. Uzun süredir kripto para piyasalarında işlem yapan ve shitcoinlerden uzak durmaya çalışan yatırımcılar Dogecoin’deki yükselişi hazmedemezken Dogecoin 66 milyar dolarlık piyasa değeri ile ilk 10’daki yerini korumaya devam ediyor.

Dallas Mavericks’in sahibi milyarder yatırımcı Mark Cuban’da Dogecoin sahibi olduğunu açıkladı. Ancak Cuban’ın aldığı Dogecoin miktarı biraz sembolik görünüyor.

Cuban şubat ayında 11 yaşındaki oğluyla birlikte 3250 Dogecoin aldığını açıkladı. Şubat ayında DOGE’nin fiyatı ortalama 0.06$ idi. Bu da milyarder yatırımcının Dogecoin’e 195 dolar yatırdığı anlamına geliyor. 3250 DOGE’nin bugünkü değeri ise yaklaşık 1625$.

Ünlü milyarder DOGE hakkında da konuştu. Belirli bir enflasyona sahip olmasının bir avantaj olduğunu ancak insanların onu kullanıp kullanmayacağı konusunda endişeleri olduğunu ifade etti.

Coinbase’de listelenme haberi ve Musk’ın twitleriyle yeni bir atak başlatan DOGE 0.38$ seviyelerinden 0.73$ seviyelerine kadar yükselmeyi başarmıştı. Şu sıralar 0.53$ seviyelerinden işlem göre DOGE piyasa değeri bakımından en büyük 5. kripto para.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)