Uyarmıştık! Bir Bitcoin (BTC) Borsası Daha Sitesine Kilit Vurdu!

Dünkü haberimizde Vebitcoin borsası hakkında para çekimleri ile ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve 2. bir Thodex vakası olabileceğini paylaşmıştık.

Ne yazık ki korkulan oldu. Henüz Thodex’in oluşturduğu panik havası dağılmamışken Vebitcoin borsası da faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

İnternet sitesini kullanıma kapatan ve siteye bir mesaj bırakan borsa şunları aktardı;

“Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.”

Thodex olayının oluşturduğu panik havası yerli kripto para borsalarında bulunan fonlardan toplu olarak çekim yapılmasına neden oldu. Büyük yerli borsalar şimdilik bu talebi karşılayabilirken küçük borsaların likidite krizi yaşadığı düşünülüyor.

Borsadaki fonların ne olacağı henüz bilinmezken borsanın ilerleyen günlerde açıklama yapacağı bildirildi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (79)

  • Bu thodex arastirilsin adam.elini kolunu sallayarak ulkeyi terketmek birde piskince donecem demek ole kolaymi bu isin altinda baska duzenek var arkasi saglam destekle kurulmus bi plan.kripto para piyasasini bitirmek icin yapilan bi seneryodan ibaret.

  • Binance için millet iyimser yorum yapıyor ama maalesef o iş öyle olmuyor. Binance 25.04.2021 sabah bakım çalışması diye duyuru geçiyor ama gerçek amaç ne şüpheleniyorum.

  • Yarın da o meth ettiğiniz binance 4 saat güncelleme yapacakmış ne karın ağrısı varmış ikide bir güncelleme yapıyor.. çok güçlü ya tamda piyasa bozukken bakacam nasıl alım satım yapacaksınız 4 saat

  • Binance kullanın global olmayan borsalar ümit bağlamayın , kripto geleceğin yatırımı çakal cukala para kaptırmayın.

  • Aynen öyle kardeşim en güvenir yatırıncı parası olmayandır Benim gibi yani ☝️🤲 🐑 Ları olanlara selam olsun ben iyi çobanın.koyun kuzu bakarım

  • Aynen öyle kardeşim en güvenir yatırıncı parası olmayandır Benim gibi yani ☝️🤲 koyun 🐑 karı olanlara selam olsun ben iyi çobanın.koyun kuzu bakarım

    • Yerli borsalaedan uzak durun . En iyisi binance diyorlar. Goldexcoin de yerli sanırsam uzak durun paranızın kıymetini bilin uzak durun yerli platformlardan

  • Sevgili arkadaşlar bence işlem platformlarin da güvenilirlik önemli dir.Ancak her ihtimali iyi düşünerek hareket etmek yatırımlarımızı koruma noktasında önemli kazanımlar elde etmemizi sağlar.Bunun içinde kripto varlıkları soğuk cüzdanlar da taşımak şu aralar daha mantıklı bir önlem olur.Saygilarimla

  • Kim ne derse desin yerli yatırımdan asla şaşmam. Bitci coin hem yerli sermaye hem de yabancı ve yerli takımlara, hatta Türkiye Basketbol Federasyonu' na bile sponsor olup Token çıkarabilen sağlam bir borsa şirketi. Birlikte büyüteceğiz, birlikte büyüyeceğiz.

    • Sen şaşma yerliden aman haaa. Yarın bur gün senin yerlide kepenkleri kapatıp kaçınca çok şaşarsın :))

    • Neyin kafasndasiniz yahu siz ne drdiqinizi bilionuz mu ne yerlisi! Yerli yerli diye diye yerli yeksan oldu hersey aklınızı basinizi alın senaryo bunlara inanmayin nabiz olcuyolar ve daha kolay islemler olsun diye türlü türlü oyunlar dönüyor birakin ya soyguncularin bu tip oyunlarına gelmeyin uzak durun yerli platformlardan uzak durun yerli borsalardan paraniza yazık edersiniz uzak durun yerli şeylerden. En iyisi binance diyorlar en güvenilir binance. Yerli yerli diyenler görürsünüz kol kadar vergileri sokusturacaklar uzak durun ay yeter biktik vergi wermekten bu ne yaa 2023 de qorurler secimi. Hırsızlara çözüm bulun issizliqi halledin önce nerede 128 milyar doların hesabini verin nerede ay 128 milyar dolar neredee ??

    • Yalan söyleme sekocan tokenleri fazlasiyla Hem token hemde coinleri binance da var sadece binance da var. Inanmayin sekocana. Binance kullanın sadece binance iyi diyorlar

    • Thodex yerli değil miydi sekocan. Milleti yanlış bilgilendirme ama artık millet uyandı yanlışa göz yummaz. Binance en iyisi sadece binance.

  • Durmadan biance güzellemesi yapanlar gavur kazığını yiyince başvuracak merci de bulamayacaksınız. Hele az bekleyin korona döneminde şişen balonlar bir bir patlamaya başlasın görürsünüz. Yatırın yatırın paralarınızı gavur şirketlerini onların kazığı daha tatlı oluyormuş. Tadınca anlarsınız.

    • Yerli kazigi mi daha tatli oluyor diyorsun sarp. Inanmayin sarp a arkadaşlar binance kullanın sadece binance iyi diyorlar

    • Gelsn düzenleme z kusagi secimi duzenler.. Yeter artik rahat olalim dedikce qeliyorsunuz biseyleri öne sürerek nereden inanalim bu magduriyetler swrnayo olmadugini 😉 Bir araba almaya kalkiyoruz 3 araba almıs qibi araba aldiriyonuz vergi ülkesi olduk neredeyse hava ya da düzenleme getirerek vergi alacaksınız..!