WallStreetBets Doge Coin İçin Tarih Verdi! “Bu Yılın En İyi Günü Olacak”

Elon Musk ve Reddit’te organize olan grupların etkisiyle 0.45$’a kadar yükselmeyi başaran Doge coin marketi adeta salladı. Bu yükseliş sırasında piyasa değeri en yüksek coin sıralamasında 5. sıraya kadar yükselen Doge bugün kısmen geri çekilerek 0.30$ seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Reddit’te başlattıkları GameStop olayı ile uzun süre konuşulan WallStreetBets grubu Doge coinin yükselişinde Elon Musk ile birlikte ana itici gücü oluşturuyor.

Grup başkanı olarak bilinen “The Chairman” isimli twitter kullanıcısı 20 Nisan’ın Doge günü olacağını belirten bir paylaşımda bulundu. 20 Nisan’a “Dogeday” adını veren grup “bu yılın en iyi günü olacak” dedi.

“Doge havlamayı sever” ve “Doge uçmayı da sever” diyen grup başkanı roket işaretleri ile büyük bir beklenti oluşturdu.

Doge coin ile ilgili daha önce “Doge 1 dolar olacak” hareketi başlatan grup amacına ulaşabilecek mi takip ediyor olacağız.

Ancak paylaşımlardan anlaşıldığı kadarıyla 20 Nisan önemli bir gün olacak. Bu noktada uzmanlar yatırımcıların yüksek volatiliteye hazırlıklı olmalarını ve bu tarz pump eylemlerine katılmamalarını tavsiye ediyor.

Benzer bir olay aynı grubun Gamestop hisselerine yönelik eylemi sırasında da yaşanmış ve hisseyi tepeden alan bir çok kişi mağdur olmuştu.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (22)

  • Arkadaş lar,#THODEX magduruyum,ben kaçırmış olabilirim bileniniz varsa burdan yazsun lütfen,mağdurların kurduğu bir grup felan varmı,yada haklarımızı almak için alınan bir eylem Kur'an topluluk...etc.
    İçerde 8000 USD m vardı!(Savcılık haricinde)

  • Bakıyorum işi gine dine dökenler var bırakın bu din ayaklarını adamlar para burda alın diyor sırası 6 olan bir coin ve bitcoinin tahtını salladı belkide bitcoinin bu acımasızlığını vve dominansini bitirecek çünkü çöküşe direnen nadir bir coin ve bitcoin seneye marketlerde 40 'ın altına gelecek çünkü ondan daha iyi işler yapan alt çözümler çıktı ford ilk arabayı belkide yaptı ama audi mercedes honda var boynuz kulağı geçer buda bitcoin balinalarına bir ders olur doğum günü kutlaması safsatasını yazanlar ciğer e ulaşamayan yurt adamlar

  • Kafalara bakarmısın, 20 Nisan peygamberimzin doğumuna deng getiriyorlarmış ulan gevur dediğiniz millet ten her medeti bekliyoruz... Haberiniz var çok bilmişler tam 74 Müslüman ülke
    Covid 19 aşı sı için o gevur dedeğiniz
    Ülkelerden sıraya girmiş bekliyorlar. (ANLADINIZ) değilim...

    • Ya sen ne saçmalıyorsun, zalimlerin avukatı mı oldunuz, sen virüsü çıkar sonra aşi buldum de, yok Müslüman ülkeler kapıda bekliyormuş, bunların tek yaptıkları insanları sömürmek, bilim bilim hikaye, az kaldı sonu yakındır bu zalimlerin, o zaman görecez kim kimin kapısında bekliyor

    • Amerika'daki aşıyı bulanda türk, sömürge devletlerini savunmayın burada, yaptıkları bilim değil zalimli

  • 20 Nisan’a “Dogeday” adını veren grup “bu yılın en iyi günü olacak” dedi. O kadar kin ve nefret varki Ebu cehilin torunlarında peygamberimizin doğduğu gününe denk getirmeye çalışıyor Allah belanızı versin inşallah kininiz de bopulacaksınız inşallah

  • Arkadaşlar yazıda da yazdığı gibi böyle gazlara gelmeyin pişman olursunuz. Kendi kararınızı kendiniz verin.

  • issizligi cozun belediyeleri denetleyin bir suru yolsuzluk yapiliyormus niye bunlara bakip cozum uretmiyorsunuz birakin kazanan kazansin hem herkes kazanmiyor kayiplarda cok. Kayıplara ortak mı olacaksınız? Hayir. Paribu kullanmayın arkadaşlar sistemi kilitliyor. BINANCE KULLANIN DIYORLAR SADECE BINANCE KULLANIN deniliyor. HEM COK COIN VAR HEMDE SISTEMI KILITLEMIYOR DENİLİYOR. Milleti yemeyin artik farklı oyunlarla .