Yeni Haftada Kripto Para Yatırımcıları Bu Ekonomik Verileri Takip Edecek! İşte Tarih ve Saatleri

Bitcoin ve kripto para piyasasında SEC’in gündemi oluşturduğu bir haftanın ardından yeni haftada çok sayıda kritik öneme sahip ekonomik veriler de yatırımcıları bekliyor olacak.

Coinbase, Coinshares ve Block’un FTX’in çöküşünün son çeyrekte sektörün geleceğine ne kadar zarar verdiğini ortaya koymaya hazırlandığı tam yıl bilançoları ile yoğun bir hafta olacak.

Coinbase bilançosunu 21 Şubat’ta açıklayacak.

Coinshares de sonuçları Salı günü açıklayacak, Block ise rakamlarını 23 Şubat’ta yayınlayacak.

ETHDenver da geri döndü. 24 Şubat’ta başlayıp 5 Mart’a kadar devam edecek olan festival, dünyanın en büyük Ethereum geliştiricileri ve hayranları toplantılarından biri.

ABD’li düzenleyiciler, geçen hafta Paxos, Terraform Labs ve kurucusu Do Kwon’a yönelik eylemlerin ardından, diğer adımların yanı sıra kripto saklama konusunda daha sert kurallar uygulayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla duyuru olabilir mi? Yaptırım tarafında Binance, ABD soruşturmalarını kapatmak için en azından bir para cezası ödemeyi beklediğini dünyaya halihazırda duyurmuştu.

Kripto Para Piyasasında Bu Hafta İzlenecek Ekonomik Veriler Neler?

22 Şubat Çarşamba

22:00 – ABD Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantı tutanakları açıklanacak.

Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) Toplantı Tutanakları, komitenin yaklaşık üç hafta önce gerçekleştirdiği politika belirleme toplantısının ayrıntılı bir kaydıdır. Tutanaklar, FOMC’nin para politikasına ilişkin duruşu hakkında ayrıntılı bilgiler sunar, bu nedenle yatırımcılar gelecekteki faiz oranı kararlarının sonucuna ilişkin ipuçları için bunları dikkatle inceler.

23 Şubat Perşembe

13:00 – Euro Bölgesi Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Yıllık açıklanacak. (Beklenti: %8.6, Önceki: %8.5)

16:30 – ABD Gayri Safi Yurtiçi Hasılası (GSYH) Çeyreklik açıklanacak. (Beklenti: %2.9, Önceki: 2.9)

16:30 – ABD İlk İşsizlik Başvuruları açıklanacak. (Beklenti: 200.000, Önceki: 194.000)

24 Şubat Cuma

16:30 – ABD Çekirdek PCE Fiyat Endeksi Aylık açıklanacak. (Beklenti: %0.4, Önceki: %0.3)

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!