Yerli Borsalardan Kaçış Binance’i Bakıma Soktu!

Thodex ve Vebitcoin gibi borsaların kapanmasının ardından kripto para yatırımcısı iyice tedirgin oldu.

Bu süreçte özelikle global borsaların Türkiye şubelerine yeni kayıtların ve fon akışlarının hızlandığı görüldü.

Özelikle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’e yapılan yeni kayıtlarda ciddi bir artış olduğu ifade ediliyor.

Yerli borsalardan global borsalara kaçış devam ederken Binance’dan bir bakım duyurusu geldi. Bu bakım kararının oluşan yoğunlukla mücadele etmek için alındığı düşünülüyor.

Binance TR’nin resmi internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde:

“Değerli Binance TR Kullanıcılarımız,

Genel sistem performansı ve stabilite artırma amacıyla 25.04.2020 tarihinde sistem güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile 07.00’de başlayacak olan güncelleme yaklaşık 4 saat sürecektir.

Binance TR, güncelleme süresi boyunca aşağıdaki hizmetleri durduracaktır:

  • Alım satım işlemleri
  • Yatırma ve çekim işlemleri
  • Yeni kayıt oluşturma işlemi

Planlanan bu güncelleme ile sistemde kararlılık çalışmaları yapılacak olup, siz kullanıcılarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek amaçlanmıştır.

Lütfen dikkate alınız:

  • 4 saatlik güncelleme süresi, en iyi tahminlerimize dayanmaktadır ve değişiklik gösterebilir. Sosyal medya kanallarımızda güncellemenin ilerleyişi hakkında güncel bilgiler veriyor olacağız.
  • Kullanıcılarımıza güncelleme işlemi başlamadan önce alım-satım, yatırma-çekme ve transfer işlemlerini tamamlamaları önerilir.
  • Güncelleme sırasında yapılan yatırma işlemleri güncelleme sonrası otomatik olarak tamamlanacak olup, herhangi bir ek bildirimde bulunmanıza gerek yoktur.

Binance TR Ekibi”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (9)