Yüklü Ripple (XRP) Transferleri Gerçekleşmeye Devam Ediyor! Yatırımcılar Tedirgin!

XRP ağında bir süredir yaşanan aşırı hareketlilik tedirgin edici boyutlara ulaştı. Daha önce Whale Alert tarafından da defalarca tespit edilen yüklü miktardaki XRP aktarımlarının kaynağı hala bilinmiyor.

Dünden bu yana toplamda 156 milyon dolarlık transfer gerçekleşti. Bunlardan 28.000.000 adet XRP Bithumb’a, 40.000.000 adet XRP tokeni bilinmeyen iki cüzdan arasında ve 20.000.000 adet XRP ise Ripple şirketinden kimliği belirsiz bir cüzdana aktarıldı.

Bu yüklü transferler haricinde 10 milyon adet ve aşağısındaki aktarımlar da eklenirse toplamda 156 milyon XRP tokenının (yaklaşık 40 milyon dolar) aktarılmış olması XRP yatırımcılarının üzerindeki satış baskısının artmasına yol açıyor. Zaten türlü sebeplerle sürekli gergin olan XRP yatırımcılarının her an paniğe kapılması söz konusu olabilir. An itibarı ile 0,229 dolardan işlem gören XRP’yi bakalım ilerleyen günlerde nasıl bir fiyat dalgalanması bekliyor?

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!