binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler1980-2000 Arası Doğanların 5/1'i Bitcoin'e Yatırım Yapıyor

1980-2000 Arası Doğanların 5/1’i Bitcoin’e Yatırım Yapıyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Michelmores isimli hukuk firması tarafından yapılan anket sonucuna göre 1980 ile 2000 arasında doğan kişilerin 5/1’i kripto paralardan herhangi bir tanesine yatırım yaptı. Kripto para birimlerine yatırım yapan gençlerin oranı son yıllarda hükümetler ve devlet olayları, siyasi gelişmeler ve güvenilir dijital yatırım arayanların ilk yaptıkları yatırım tercihlerinden bir tanesinin kripto para olmasını sağladı. Kripto para yatırımı yapanların sayısının giderek daha fazla artabileceğine dair beklentiler varken, yatırımcılar fiyatların daha yüksek seviyeleri göreceği ve fiyatın beklenmedik düzeyde artabilecek olduğu beklentisi de hesaba katılınca kripto para yatırımlarını değerlendirmeye başladılar.

Bitcoin’e yatırım yapanların oranının genç nesilde daha çok sayıda olduğu ve rekor kırmasa da beklentilerin arttığı biliniyor. Genç nesil, kripto para birimi yatırımlarını severken yaşlı nesil ise kripto para birimi yatırımları konusunda pek fazla güven vermediği gibi gerekçeler ile kripto paralara yatırım yapmak istemiyor. Genç nesil kripto para yatırımı yapmayı, yaşlı nesil ise altın ve fiziksel yatırım aracı olan ev, araba gibi ürünlere yatırım yapmayı seviyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail