binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2013 ve 2017 Zirvesini Bulan İndikatöre Göre Bitcoin'de Son Durum Ne?

2013 ve 2017 Zirvesini Bulan İndikatöre Göre Bitcoin’de Son Durum Ne?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’in bugün günlük ma20’den destek alarak 47800$ üzerinde tutunmayı başardığını gözlemledik.

BTC’nin önemli hareketli ortalamalarının üzerinde hareket etmesi ve sert hareketler yapmaması altcoinlerde güzel yükselişler görmemize neden oldu.

Marketten pozitif ayrışan altcoinler kendi hareketlerini yaparken, Bitcoin’deki haftalık kapanış öncesi altcoinlerde de bir geri çekilme olduğunu gözlemledik.

Bu analizimizde özel bir indikatörü kullanacağız. Bitcoin’in logaritmik olarak büyümesini ele alan ve geçmişte iyi çalışan bu indikatöre göre Bitcoin önemli bir direnç seviyesinden ret yedi.

Haftalık grafikte inceleyeceğimiz bu veriye göre, Bitcoin’in yeniden 60.000$’ın üzerine çıkarak ATH’sine ulaşması için 52.000$ üzerinde en az günlük kapanış görmemiz gerekecek.

Şayet bu şekilde bir yükseliş gelirse orta bant,  alış ve altında sarkma olması durumunda stop seviyesi olmak üzere değerlendirilebilir.

Şimdilik bu indikatörün orta noktasından ret yiyen Bitcoin’de değerlendirilebilir bir sonraki destek noktası 41500$ ile 42000$ bandı gibi görünüyor.

Bu indikatör 2013 ve 2017’de zirveleri bulması ile ön plana çıkmış bir indikatördür. 2021 için batığımızda üst banda hala çıkamadığımızı gözlemliyoruz.

Bitcoin’de bu yıl yeni bir ATH görülecek mi, yoksa ayı piyasasının başlangıç noktasında mıyız bunu kimse bilmiyor. Bu nedenle stopsuz işlem yapmanın telafisi güç hasarlara yol açabileceğini hatırlatmak isteriz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

1 Yorum

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Evsane 42

Arkadaslar selamlar Kripto paralarla ilgili bircok yorum tahmin analiz vesaire ayrica butur yerlerde herkez kendince düşüncelerini yaziyor yorumları uygulayıp uygulamama okuyanın kendi tercihindedir geçtiğimiz aylarda çinden gelen haberlerle genel olarak soyluyorum düşüşler %75 lere gelmişti şimdilerde toparlanma surecinide geçmek üzre lakin 100 ü geçkin isim var piyasada hepsi btc ye bağlı o çıkarsa hepsi çıkıyor dusersede hepsi kendi dusuncem budurum bence çok saçma fakat ilerliyen yıllarda bu durum değişecek ayrıca kripto para envanterine bankalar ve borsadaki sirketlerde tökenlerini çıkaracak bilginiz olsun saygilarimla..

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail