binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereum2014 Yılında 3.000 Ethereum (ETH) Alan Çift, Milyonlarına Ulaşamıyor!

2014 Yılında 3.000 Ethereum (ETH) Alan Çift, Milyonlarına Ulaşamıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Washington DC’den bir çift, 2014 yılında 3.000 Ethereum (ETH) satın alıp milyoner olsa da şu an bu fonlarına ulaşamıyor. Daha önce de benzer durumlar kripto para sektöründe sıkça duyulmuştu ve bu çiftin yaşadığı da neredeyse benzer. Talihsiz aile, cüzdana ulaşım için gerekli olan JSON dosyasının asla indirilmediğini ve bu sebeple şu an 5,8 milyon dolara denk gelen fonlarına ulaşamadıklarını vurgulamakta.

3.000 ETH’ye Ulaşamıyorlar

Amerikan medya kanalı 7news tarafından aktarılan haberlere göre, Yuki ve Art Williams çifti cüzdanlarında 3.000 ETH’ye sahip. Eşler buna rağmen fonlarını sadece görebilmekte ve bunlara ulaşamamakta. Çift, 2014 yılında aldıkları ETH’lerini depoladıkları cüzdanda görebilseler de buna ulaşamama durumunu şu şekilde anlatmakta:

Bize verilen komutlar bilgisayarı 1,5 saat kadar açık bırakmak ve JSON dosyasının indirmesini takip etmekti. Ne yazık ki biz bu kadar beklesek de JSON dosyası asla inmedi.

Williams, konu hakkında yaptığı açıklamada Ethereum Foundation’ın kendisine bu durumu çözme sözü verdiğini ve JSON dosyasının kurtarma dosyasını göndereceklerini vaat ettiklerini ifade etti. Buna rağmen Ethereum Foundation’ın hala ilgili dosyayı göndermediği belirtiliyor. Eşler, İsviçre’deki Ethereum Foundation’a e-posta atarak alımlarının kanıtını ve ekran görüntülerini de gönderdiklerini ifade etmekte.

7news ekibi de Ethereum Foundation’a ulaşmak istediklerini ancak henüz bu konuda yanıt alamadıklarını vurguladı. Aile bu konuda bir hukuk firması ile de anlaştıklarını açıkladı.

Bu konuda Ethereum Foundation’un bir hamle yapması diğer birçok cüzdan şifresini unutan kişiler için emsal teşkil edebilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail