binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2018 Sonunda 50.000 Dolar Beklentisi

2018 Sonunda 50.000 Dolar Beklentisi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sahibi bazı kişilerin sürekli ortaya yeni iddialar atması yeni bir şey değil. Sürekli olarak ne olduğunu bilmediği halde Bitcoin hakkında konuşan bir güruh dahi mevcut. Bu kişiler Bitcoin hakkında bir gün olumsuz yorum yaparken, diğer gün olumlu yorumlar ile gündeme geliyorlar ve piyasa hacminden tutun da genel Bitcoin fiyatına kadar her alanda bir eleştiri ve iddiaları mevcut oluyor maalesef ki.

Son günlerde Bitcoin fiyatının artmaya başlaması ile birlikte bazı iddialarda bu tür kişiler tarafından ortaya atılmış durumda. Yıl sonu beklentisini düşük göstermek isteyen bu kişilere oranla bu yılın sonunda Bitcoin fiyatının 50.000 dolar olması bekleniyor.

Bitcoin’e İlgi Fazla

Fazla düşüş yaşamış olsa bile gerçek gözlemci olan Bitcoin yatırımcıları aslında bir düşüş olmadığının farkında. Zira Bitcoin geçen sene  bugün 2.000 dolar seviyesindeydi ve bundan dolayı yatırımcılar şuan 6.400  dolar seviyesinde olan BTC’nin düşüş değil aksine %150 oranına varan karlı durumda olduğunu savunmakta ve düşünmekteler.

Beklentilere dayalı olarak hazırlanmış ve yatırım tavsiyesi yerine geçmeyecek bir içeriktir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail