binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2019 Ocak Ayı Kripto Paralar İçin İyi Geçmeyebilir

2019 Ocak Ayı Kripto Paralar İçin İyi Geçmeyebilir

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2019 yılında kripto para fiyatlarının ciddi yükselişler görmesini beklemeyen çoğunluktaki kripto para analistleri haklı olabilirler mi? Bitcoin fiyatının 5 gündür duraksıyor olması, Ethereum fiyatının çok az yükselmiş olması ve piyasa hacmi oranlarının yerinde saymaya devam etmekte olması yatırımcıları piyasada uzaklaştırıyor ve piyasanın güven verici ortamının yok olmasına adım adım ilerlemesine katkı sağlıyor. Sadece bununla sınırlı olmayarak, piyasa hacminin Bitcoin için 100 milyar dolar seviyesini geçemiyor olması ve 68 milyar dolar seviyesinde takılı kalmış bekliyor olmasının da yatırımcılar üzerindeki etkisi büyük.

Piyasa beklentisi azalıyor

Bitcoin piyasa hacminin artmıyor olması ve piyasa hacmindeki beklentilerin düşüş yaşıyor olması 2019 yılının Ocak ayının kripto paralar için kötü geçecek olduğunu gösteriyor. Bitcoin fiyatının bu ay içerisinde yükselmesi ve yeni rekorlar kırması bu durumda mümkün değil iken, yatırımcıların Ocak ayını da kötü geçirmek zorunda kalabilecekleri iddialarının doğruluk oranı Ocak ayında gün bazlı olarak ilerledikle artış eğilimi gösteriyor. Bitcoin fiyatındaki değişimlerin ne zaman yükseliş yönüne çevrileceği ise piyasanın en büyük merak konusu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail