binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2019 Yılı Kripto Para Madencileri Ne Bekliyor?

2019 Yılı Kripto Para Madencileri Ne Bekliyor?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2019 yılında kripto para birimlerine neler olacağını zaman belirleyecek. Büyük yatırımcıların etkisi kadar küçük yatırımcıların yılı da olması beklenen önümüzdeki 380 gün içerisinde, kripto para birimlerinin yaşayacak oldukları her olay, düşecek olduğu her fiyat seviyesi dünyanın dört bir tarafında bulunan analist ve yatırımcıların takibinde olacak. Bitcoin fiyatının ne kadar düşeceğinden, ne kadar yükselecek olduğuna kadar her konu takipte olacak.

Bitcoin fiyatındaki gelişmelere bağlı olarak gelecek bir yılın nasıl geçecek olduğu ve nasıl bir fiyat beklentisinin oluşacak olduğunu zaman gösterecek. Yatırımcıların gelecek yıl planlarının yeterli olup olmayacağı ve ABD’nin kripto paralar konusunda alacak olduğu önlemlerin nasıl olacağına kadar, AB tarafından alınacak yasal önlemlerin kripto para fiyatları üzerinde ciddi baskısı ve etkisi olacak.

Kripto para birimlerinin fiyat değişimlerinin nasıl olacak olduğu ve neler olacak olduğunu belirleyecek. Bitcoin fiyatının 2019 yılında nasıl değişecek olduğundan daha fazla merak edilen ise madencilerin 2019 yılında neler yaşayacak oldukları ve 2019 yılının nasıl geçecek olduğu yönünde. 2018 yılında zor günler yaşayan madenciler, 2019 yılında daha iyi zamanlar mı geçirecek, yoksa aynı etkiyi 2018 yılından kalma olarak 2019 yılında devam mı edecek olduğunu merak ediyorlar.

Madencilik yapan yatırımcıların bu yıl gelirleri ilk başlarda çok yükselmiş, sonrasında ise madencilik yapan kişilerin zorluklarının artması sonucunda yatırımcılar elde ettikleri eski kazançlarını bile kaybetmişlerdi.

Madencilerin kaybettikleri eski kazançlarından sonra bu yılın ortalarına doğru bazı madencilik yapanlar farklı adımlar atarak madencilik cihazlarının enerjisini kesmiş ve üretim yapmak yerine beklemeyi tercih edecek olduklarını ve beklemeye devam ederek, kripto para madenciliğinden elde edecek oldukları kazancın yükseldiği zamana kadar cihazlarını kullanmayacak olduklarını açıklamıştı. Yatırımcıların kazançlarının nasıl olacak olduğu veya neler olacak olduğuna bağlı olarak yaşanacak olan gelişmeleri ise kripto para fiyatlarının belirleyecek olduğu beklentisi oluşmuştu.

Madencileri 2018 Yılında Kayıplar Karşıladı

2018 yılında kayıplar ile karşı karşıya kalan madenciler, 2019 yılında ise bu kayıpların yerini kazançlara bırakmasını istiyor. Bitcoin fiyatındaki değişimlerin nasıl olacak olduğu ve neler olacak olduğuna bağlı olarak kripto para madenciliğinden elde edilen kazancın 2019 yılında çok fazla artması beklenirken, yatırımcı olan kişilerin 2019 yılında yaşayacak oldukları gelişmeler ile tekrar kripto para sahibi olmak isteyen insan sayısının daha fazla artabilecek olduğuna inanılıyor. Yatırımcıların 2018 yılında yaşadıkları fiyat düşüşleri ve madencilerin 2018 yılında yaşadıkları kazançlarının büyük oranda düşmesi dolayısı ile elde edecek oldukları kazançların yerini kayıpların alması ve bu kayıp oranlarının çok yüksek olması piyasada oldukça büyük bir eksi ortam yarattı. Madenciler, geçmişte düşüşler ve kazançlarında azalmalar olduğunu ve bu kayıpların oldukça fazla iken, sonradan düzeldiğini ve madencilik gelirlerinin hep en iyi düzeyde olmasının beklenmediğini belirtti. Bitcoin fiyatının düşmesi ve yükselmesine bağlı olarak zaman zaman madencilik gelirlerinin yükselebilmesi ve zaman zaman madencilik gelirlerinde yaşanan düşüşler dolayısı ile gerilemeler olabilmesi bu madencilerin hemen telaş yaparak cihazlarını kapatmalarına sebep olmadı.

Ancak 3 ayı aşkın süreden beridir devam eden madencilik gelirlerinin çok büyük oranda gerilemiş olması, yatırımcılar açısından kabul edilemez bir piyasa ortamına sebep oldu ve madencilik yapan kişiler, elde ettikleri zararı gidermek için yaptıkları çalışmalarda oldukça fazla zaman kaybetmiş ve bu zaman kaybından dolayı bir süreliğine madencilik cihazlarını kapatarak enerji ve gider tasarrufu yapabilecek olduklarını belirtmişlerdi. Madenciler, yaptıkları çalışmalar sonrasında ise kendi gelirlerinin yükselebilecek olduğunu düşündüklerini ancak 2018 yılında ne kadar kazanç elde edebileceklerine yönelik olarak tahminlerinin olmadığını belirtmiş ve diğer kripto para madenciliği yapan kişilerin cihazlarını bir süreliğine kapatmalarının en iyi sonuç olabilecek olduğunu açıklamışlardı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail