binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2020 Yılında Yatırımcılar Kendilerini Daha İyi Korumalı

2020 Yılında Yatırımcılar Kendilerini Daha İyi Korumalı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Piyasada her geçen gün daha fazla kullanıcı daha fazla saldırılara açık hale gelirken, 2019 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız saatlerde yatırımcıların 2020 yılında kendilerini daha iyi koruması gerekecek. Yatırımcılar 2020 yılında beklentilerinin yüksek olduğunu belirtirken, borsa saldırılarına her an hazır olmak zorundalar.

2019 yılı Ocak ayında yaşanan siber saldırılar bu yıl yatırımcıları şoka uğratmış, birçok kripto para yatırımcısı siber saldırıların kendilerine yönelik nasıl tehdit olabileceğini anlayamadan piyasada saldırı haberleri ile sık karşılaşmışlardı.

2020 daha büyük saldırıların olacağı bir yıl olacağı için yatırımcıların kendisini özellikle hemen bugünden yeni bir şifre, iki aşamalı doğrulama seçeneklerinin aktif edilmesi ve mail adreslerinin şifresini değiştirerek koruması önerilmekte.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail