binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltın"2022 Bitcoin ve Altın Yılı Olacak"

“2022 Bitcoin ve Altın Yılı Olacak”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yatırım danışmanlığı şirketi TheTechnicalTraders.com’un baş piyasa stratejisti Chris Vermeulen katıldığı röportajda Bitcoin ve altının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmadan önce daha fazla fiyat konsolidasyonu geçireceğini öne sürdü.

Kitco News’e konuşan Vermeulen 2022 yılının Altın için iyi bir yıl olacağını ve ons başına fiyatın 2600$’a çıkmasını beklediğini ifade etti. Altın’ı iyi bir yatırım aracı olarak değerlendiren analist, şuanda kısa vadeli trade için iyi bir performans sergilemediğini belirtti.

“Altın’ın bu yıl yeni zirvelere çıkacağını düşünmüyorum. Bana göre 1700$ seviyelerinde bir taban oluşturma aşamasındayız. Yıl sonuna kadar 1700$ ile 2000$ arasında konsolidasyonun sürmesini bekliyorum. Ancak bir sonraki yıl altın için çok iyi bir yıl olabilir.”

Bitcoin’in 2021 yılında yeni bir rekor kırıp kıramayacağını konusunda da konuşan analist şunları söyledi:

“Bitcoin’in yeni bir zirve için çok zamana ihtiyacı var. Önümüzdeki aylarda kripto para piyasalarında daha fazla konsolidasyon ve yatay hareketler görebiliriz. Yeni bir rekor görmemizin 1 yıldan önce mümkün olmadığını düşünüyorum.

Bitcoin belirli bir aralıkta sıkışıp kaldı. Potansiyel olarak bir kaç ay yatay hareketler bekliyoruz. Ancak ileriye yönelik beklentilerimizi koruyoruz.  Bir sonraki rekor hedefimiz 90.000$ seviyelerinde.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail