binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2030 yılında Bitcoin hala olacak mı?

2030 yılında Bitcoin hala olacak mı?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin‘i 2030 yılında neler bekliyor? Hepimiz biliyoruz ki kripto paraların sonsuza kadar varolması mümkün değil. Dünyada sonsuza kadar var olabilecek olan tek bir finans aracı olmadığı gibi, nasıl ki eskiden altın belirli her alanda ödeme aracı olarak kullanılıyordu tıpkı günümüzdeki kağıt paralarında bir yere kadar kullanılması bekleniyor. Sonrasında ise kağıt paraların yerini sadece kartlar ve bankaların almasının daha yaygın hale geleceği şimdiden fark ediliyor. Bitcoin’in ise başarılı olması durumunda bankalar ile yarışabilecek olduğuna ihtimal verilmiyor.

Zira, hükümetin bu konuda her alanda kripto para kullanılmasına izin vermeyecek oldukları, zaten belirli sayıda basılabilecek olduğu için 21 milyonu aşamayacak oran dolayısı ile bu mümkün değil.

Bitcoin‘i 2030 yılında ne bekliyor tahmin edilemiyor

Analistler 2023 yılında rekorların kırılabilecek olduğunu bekliyor. 2030 yılında ise Bitcoin’i bekleyenlerin neler olduğu veya o yıla kadar Bitcoin denen kripto para biriminin kalıp kalmayacak olduğunu zaman gösterecek. Bugüne kadar ortaya atılan bazı iddialar 2030 yılında Bitcoin’in dünyada çok daha fazla kişi tarafından kullanılacağına yönelik olsa da yeterli kaynağa sahip iddia olmadığından doğru görülmemekte.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail