binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Destekçisi Michael Saylor, Charlie Munger'ın BTC Yasaklansın Çağrısına Cevap Verdi!

Bitcoin Destekçisi Michael Saylor, Charlie Munger’ın BTC Yasaklansın Çağrısına Cevap Verdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Microstrategy kurucusu ve Bitcoin (BTC) tutkunu Michael Saylor, kripto para FTX da dahil olmak üzere diğer kripto kurumlarının çöküşünde Silvergate’in “sorumlu” davrandığını ve kripto dostu bankayla iş yapmaya devam edeceğini söyledi.

Saylor’un yorumları, ABD Adalet Bakanlığı’nın dolandırıcılık biriminin Silvergate’in eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in şirketlerine ait hesaplarla ilgili işlemlerini incelemeye başladığı sırada geldi.

Bloomberg News’in Perşembe günü kaynaklara dayandırdığı haberine göre dolandırıcılık soruşturması, FTX’in kullanıcı fonları da dahil olmak üzere kardeş ticaret firması Alameda Research’e ait hesaplara para yatırmasına izin verilmesindeki potansiyel cezai hatalara odaklanıyor.

Saylor, CNBC’ye yaptığı açıklamasında Silvergate ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Silvergate ile iş yapmaya devam edeceğiz. Alameda, FTX, Voyager, BlockFi gibi uygunsuz bir şekilde oluşturulmuş şirketler çöktü ancak Silvergate sorumlu bir şekilde davrandı.”

Geçtiğimiz yıl Silvergate, MicroStrategy’nin bir iştiraki olan MacroStrategy LLC’ye 205 milyon dolarlık vadeli kredi vermişti.

İlgili Haber  Binance, Tartışmalı Kripto Para Borsasıyla İlişkisini Tamamen Kestiğini Duyurdu

Michael Saylor Bitcoin Yasağı Talep Eden Munger’a Cevap Verdi

Saylor, Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı Charlie Munger’in bu hafta Wall Street Journal’da yayınlanan bir yazısında kripto para birimlerinin yasaklanması çağrısında bulunmasının ardından kripto paraları da savundu:

“Eğer Munger Güney Amerika, Afrika ya da Asya’da bir iş lideri olsaydı ve bu sorunu incelemek için 100 saatini harcasaydı, Bitcoin konusunda benden daha fazla istekli olurdu. Batılı elitler bunu inceleyecek zamanı bulamadılar.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail