binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerPortföyünüzü Bu Yüksek Dereceli Coinlerle Genişletin: Big Eyes, Solana ve Fantom

Portföyünüzü Bu Yüksek Dereceli Coinlerle Genişletin: Big Eyes, Solana ve Fantom

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button
Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Geçmişine rağmen, kripto para birimleri hala insanlar tarafından üretilen en orijinal fikirler arasında yer alıyor. Piyasa geçmişte daha iyi günler görmüş olsa da, potansiyel kazançlı projeler aramak için şimdiden daha iyi bir zaman olamaz.

Piyasanın mevcut aşırı doygunluğu göz önüne alındığında, kazanmak veya yatırım yapmak için en iyi para birimini seçmek, yönetilmesi zor bir angarya olabilir. Solana (SOL), Fantom (FTM) gibi yerleşik figürler ve Big Eyes (BIG) gibi yeni kripto projeleri arasında isteklerinizi karşılayan herhangi bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu belirteçlerin kripto portföyünüzü genişletmenize nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu makalenin geri kalanına göz atın.

Solana (SOL)

Solana (SOL), şüphesiz kripto para birimi dünyasının en şaşırtıcı lansmanlarından biridir. Solana (SOL), yalnızca Ethereum blok zincirine güçlü bir alternatif olmakla kalmaz, aynı zamanda inanılmaz bir işlem işleme hızına sahiptir. Solana (SOL) tarafından saniyede maksimum 65.000 işlem gerçekleştirilebilir. İşlem başına ortalama 1 doların altında olan Solana (SOL), ucuz işlem ücretleri ile dikkat çekiyor.

Solana (SOL), DeFi (merkezi olmayan finans) çözümleri sağlamak için blockchain teknolojisinin izinsiz doğasını benimsemesi nedeniyle farklıdır. Projenin gelişimi 2017’de başladı ve Mart 2020’de resmi olarak piyasaya sürülmesiyle, blok zincirinin önceden var olan PoS (kanıt kanıtı) konsensüsüne ek olarak PoH (geçmişin kanıtı) konsensüsü sunarak ölçeklenebilirliği artırmayı planladı.

Solana tarafından tasarlanan platform, merkezi olmayan uygulamaların (DApp) geliştirilmesini teşvik etmek ve buna yardımcı olmak için oluşturuldu ve nihayetinde merkezi olmayan parayı daha geniş çapta kullanılabilir hale getirmeyi amaçlıyor. Solana’nın hızlı işlem yürütme süreleri, akıllı sözleşmeler ve uygun işlem fiyatları gibi platform özellikleri, tanınmasına yardımcı oldu.

Ek olarak, NFT endüstrisi, Solana’nın Sol Sea NFT pazarı için önemli bir büyüme kaydetti. Birçok NFT yatırımcısı Solana (SOL) platformuna geçiş yaptı. Bunun nedeni, düşük işlem ücretleri ve diğer avantajlarıdır.

Fantom (FTM)

Güney Koreli bilgisayar mühendisi Ahn Byung Ik ve ağ CEO’su Michael Kong tarafından oluşturulan Fantom Vakfı, Fantom’u (FTM) çalıştırmaktan sorumludur. Ağ için sunulan tüm ürün teklifleri yalnızca Fantom Vakfı’nın sorumluluğundadır. Protokol oldukça yenidir ve 2018’de, Fantom’un ana ağı OPERA’nın Aralık 2019’da piyasaya sürülmesinden önce kurulmuştur.

Fantom’u (FTM) kurmaktan sorumlu ekip, tam yığın blok zinciri geliştirme konusunda paylaşılan, derinlemesine bilgi birikimiyle birçok sektörde önemli deneyime sahiptir. Güvenlik, ölçeklenebilirlik ve ademi merkeziyetçilik için özel izin verilen akıllı sözleşmeler için bir platform geliştirmek üzere bir araya geldiler. Platform, son derece saygın bir geliştirme ekibine sahip olmaktan her zaman kazanç sağlamıştır ve kripto para piyasasının zirvesine çok hızlı bir şekilde yükselmiştir.

Big Eyes (BIG)

Big Eyes Coin (BIG), merkezi olmayan kedi temalı bir mem parasıdır. Son olarak, kedilerin mem parasında kendi kategorileri var! Daha az enerji gerektirdiğinden, bu proof-of-stake kripto para birimi daha küçük bir karbon ayak izine sahiptir.

Big Eyes Coin, varlıklarının %5’ini bir yardım cüzdanında tutarak okyanusumuza yardım eden kuruluşlara bağış yapmak istiyor. Sürdürülebilir bir kripto para birimi geliştirdikleri ve okyanusu iyileştirdikleri için övgüyü hak ediyorlar. Ek olarak, jetonla alım satımla ilgili vergi ücretleri kripto para birimi tarafından azaltılır.

Big Eyes, yatırımcılarına kesintisiz güvenlik ve hızlı işlem sözü verdi. Bu, müşterilerin herhangi bir kısıtlayıcı mali veya resmi kuraldan endişe duymadan uluslararası para iletmelerini sağlar. Ek olarak Big Eyes, dört aşamalı bir fırlatma yol haritasına sahiptir. Yatırımcılar bu açık planın ilgisini çekti çünkü Büyük Gözler’in bundan sonra ne yapacağını netleştiriyor. Tepedeki kiraz gibi, Big Eyes’ın NFT’yi başlatma önerisi de yatırımcıların dikkatini çekti.

Big Eyes (BIG) hakkında daha fazla bilgi:
Ön satış: https://buy.bigeyes.space/
Web sitesi: https://bigeyes.space/
Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail