binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerKaranlık İnternet Operasyonu Başarılı: 200.000 Dolarlık Bitcoin Ele Geçirildi!

Karanlık İnternet Operasyonu Başarılı: 200.000 Dolarlık Bitcoin Ele Geçirildi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de yaşayan 22 ve 24 yaşları arasındaki birkaç gencin karanlık internet ağları üzerinden binlerce dolarlık uyuşturucu işi yaptıkları ve FBI’ın bir süredir bu gençleri takipte oldukları açıklandı. Gençlerin uyuşturucu işi nedeniyle binlerce dolar kazandıkları ve parayı kripto para birimi olarak alıp alıcının istediği yere uyuşturucu hapları bıraktıkları belirtildi. FBI ekipleri kripto paralar ile ödeme alan gençlerin izini sürerken, gencin bir alıcının evinin posta kutusuna attığı mektup içerisindeki zarf ile birlikte düğmeye bastı.

Yapılan operasyonda 22 ila 24 yaşları arasında olan gençlerin karanlık internetten uyuşturucu sattıkları ve 200.000 dolar değerinde Bitcoin ele geçirildiği açıklandı.

ABD’li FBI yetkililerinin çalışmaları tüm dünyaya örnek olacak türden. Başarının üzerinde başarı elde eden FBI bu konuda dünyada bir numara olarak görülüyor ve sınırötesi operasyonlarda bile adını duymak mümkün oluyor.

FBI’ın bu başarılı operasyonu sonucunda 200 bin dolar değerinde kripto para birimi ele geçirilirken, yasal süreç başlatıldı. Kripto paralarında FBI karşısında gizlenmek için yeterli olmadığı bir kez daha yapılan bu operasyonla ”FBI’dan kaçamazsınız” sözünün gerçekliği doğrulandı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail