binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinÇok Beklenen Altcoin Güncellemesi Yine Hayalkırıklığı Yarattı: 8 Hafta Ertelendi! Tokenin Fiyatı...

Çok Beklenen Altcoin Güncellemesi Yine Hayalkırıklığı Yarattı: 8 Hafta Ertelendi! Tokenin Fiyatı Son Bir Ayda Çakıldı

Halving ile beraber piyasaya sürülmesi beklenen ancak gecikmelerle boğuşan altcoin güncellemesi, yeniden ertelendi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin katman-2 projesi Stacks (STX), çok beklenen Nakamoto güncellemesinin etkinleştirilmesinde önemli bir gecikme olduğunu duyurdu. Gecikme, sekiz haftalık ek bir geliştirme süresine ihtiyaç duyulması nedeniyle yaşandı.

Stacks Open Internet Foundation’ın başında bulunan Mitchell Cuevas, yakın tarihli bir blog yazısında gecikmenin arkasındaki nedenleri ayrıntılı olarak açıkladı. Cuevas, yeni ağın özellikleriyle ilgili daha fazla bilgi ve pratik deneyimle donanmış olan çekirdek geliştiricilerin, daha gelişmiş bir Signer esneklik/kurtarma sistemine ihtiyaç duyduklarını belirlediklerini açıkladı. Bu, başlangıçta daha sonraki bir sürüm için planlanan bir şeydi.

İlgili Haber  İngiltere Hükümeti, Yeni Kripto Para Raporunu Yayınladı - İşte Detaylar

Sonuç olarak, Nakamoto özelliklerini ‘Activation’da bize getirecek olan ikinci hard fork’tan önce sekiz haftalık ek bir geliştirme süresi ve test için zaman öngörüyorlar. Yeni Signer esneklik özelliklerinin 15 Temmuz’a kadar tamamlanması ve Activation’ın 28 Ağustos’ta başlaması bekleniyor.

Cuevas, tarihlerin bu kadar geç değiştirilmesinin yarattığı hayal kırıklığını kabul etti. Şöyle yazdı: “Hızlı bloklar buraya yeterince hızlı gelemiyor. Ancak, bu değişiklik, ağ yükseltmesinin güvenliğini ve canlılığını sağlamak için yapılıyor.”

STX, son bir ayda yaklaşık olarak değerinin yüzde 40’ını kaybetti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail