binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBobby Lee: Çinliler Bitcoin'i Sadece Yatırım Olarak Gördüler!

Bobby Lee: Çinliler Bitcoin’i Sadece Yatırım Olarak Gördüler!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bobby Lee, kripto para yatırımcılarının siber güvenlik tehditleri ile daha fazla tehdit altında olabildiğini ve bunun beraberinde kripto para birimi yatırımcılarının Çin bölgesi merkezli olanlarının Bitcoin’i hep yatırım aracı olarak gördüklerini ve asla ödeme aracı olarak görmediklerini açıkladı. Bitcoin’in hem yatırım, hem ödeme aracı olduğunun bilinmesi gerektiğini belirten Bobby Lee, bu konuda Çinli yatırımcıların artık Bitcoin’i hem ödeme, hem yatırım aracı olarak algılaması gerektiğini açıkladı. Bitcoin bugün dünyada birçok insanın ödeme aracı için kullandığı kripto para olsa bile çoğu insan sadece kripto para birimi yatırımı olarak görüyor.

Bitcoin fiyatının yükselmesini bekleyen Çinli yatırımcılar ödeme için Yuan tercih ediyor veya dijital ödeme sistemlerini kullanıyorlar. Ancak Bobby Lee tarafından ifade edildiği gibi yatırımcılar Bitcoin kullanırken ödeme aracı olarak ellerinde 7 gün 24 saat ödeme yapılmasının da mümkün olduğunu ve bunun alternatif bir ödeme yöntemi olmasını öğrenmeleri ve bilmeleri öneriliyor. Bobby Lee ve diğer birçok isim bu konuda Çinlileri Bitcoin kullanmaları durumunda Pekin yönetiminin kendilerini bulamayacakları konusunda olmasa da güvende oldukları konusunda bilgilendiriyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail