binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumEthereum'un İstanbul Hard Forku İçin Tarih Belirlendi

Ethereum’un İstanbul Hard Forku İçin Tarih Belirlendi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Peter Szilagyi, Ethereum’un İstanbul hard forku için tarih verdi. Ünlü geliştirici, attığı tweetle güncellemenin 4 hafta içerisinde yapılacağını duyurdu.

Szilagyi, Ethereum İstanbul için Tarih Verdi

Szilagyi, test ağı Geth v1.9.7’nin piyasaya sürülmesiyle beraber Ethereum İstanbul için 4 Aralık tarihini işaret etti. Attığı Tweetle kullanıcılara seslenen Szilagyi, güncelleme için vaktin bol olduğunu ve telaşa gerek olmadığını ancak son dakika sürprizleri yaşamak istemeyen kullanıcıların çok geç olmadan ağ düğümlerini güncellemeleri gerektiğini vurguladı. Özellikle Geth 1.8.x versiyonlarını kullananların güncelleme konusunda hassas olmalarını tavsiye etti.

Hard forkun fiyat üzerinde yaşatacağı etkiler hakkında analistlerin öngörülerini ilerleyen zamanlarda sitemizde takip edebilirsiniz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail