binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerIOTA Ağı Yeniden Kullanıma Sunulacak!

IOTA Ağı Yeniden Kullanıma Sunulacak!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

IOTA bundan yaklaşık 2 hafta önce saldırıya uğraması sonucu süresiz kapatılma kararıyla askıya alınmıştı. Söz konusu saldırıda Trinity Wallet’teki kullanıcı fonları çalınmış ve beraberinde birçok tartışma ortaya çıkmıştı. Yaşanan olay hem IOTA ağının itibarına ciddi şekilde zarar vermiş hem de merkeziyetsizlik konusunda olumsuz eleştiriler yapılmasına yol açmıştı.

Söz konusu saldırı sonrası kullanıcıların kripto paralarını güvenli şekilde taşıma ve muhafaza etmelerini sağlayan yeni bir hizmet sağlayıcı üzerinde çalışan IOTA Vakfı, merakla beklenen seed taşıma aracını çıkardı. Bu sayede Trinity cüzdanındaki güvenlik açığının önüne geçilmiş olacak.

17 Aralık 2019 ve 17 Şubat 2020 arasında Trinity cüzdanı açan kullanıcıların ilgili seed taşıma işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmekte. IOTA Vakıfı, kullanıcıların taşıma başvurularını gözden geçirdikten sonra şayet problemli olduğunu düşündüğü bir başvuru ile karşılaşırsa KYC sürecini başlatacak. Kullanıcılar bu sürecin ardından manüel olarak da taşıma işlemini gerçekleştirebilecekler. Ve eğer olası bir anlaşmazlık oluşursa yaklaşık 15 günlük seed taşıma sürecinin ardından 8-9 Mart’ta iki günlük isteğe bağlı topluluk doğrulaması olacak. 13 Şubat 2020 tarihinden beri kapalı olan ağın 10 Mart itibarı ile açılması bekleniyor.

Bununla birlikte söz konusu bazı tepkilere rağmen piyasa fiyatı ve yatırımcı duyarlılığının oldukça istikrarlı şekilde devam ettiğini söylemek mümkün. Bazı eleştirmenler, IOTA işlemlerinin tekrar aktif hale gelmesinin ardından büyük sell-off’ların gerçekleşeceğini öne sürse de borsalar IOTA ticaretini askıya almadığı için bu iddialar ihtimal dışında.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail