binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple Beklenen Satışı Gerçekleştirdi: 1 Milyar XRP Piyasaya Sürüldü

Ripple Beklenen Satışı Gerçekleştirdi: 1 Milyar XRP Piyasaya Sürüldü

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ripple yine geleneği bozmadı ve yüklü miktardaki XRP aktarımını gerçekleştirdi. Toplamda 173.5 milyon dolar değerindeki 1 milyar XRP’nin emanet cüzdandan aktarımı gerçekleşti.

Ripple topluluğu söz konusu aktarım sonrası yine fiyat düşüşü beklentisine girdi. Whale Alert tarafından duyurulan yüklü miktardaki aktarımlar aslında 3 ayrı işlemle gerçekleştirildi. İkisi bugün diğeri dün gerçekleşen işlemlerle toplamda 1 milyardan fazla XRP’nin satılması yatırımcıları tedirgin etti.

An itibarı ile 0,170 dolardan işlem gören XRP’nin uzun vadede bile yükselişe geçemeyeceğini düşünenler var. Crypto Michaël gibi kripto analistleri uzun vadede yükselişe geçmesini beklemedikleri XRP’nin hala bazıları için güven telakki ediyor oluşuna şaşırır bir tavır takınıyorlar.

Bilindiği gibi Ripple şirketi 2017 yılının Aralık ayında elindeki tokenların tamamını bir defada satmayacağının sözünü vermiş ancak daha sonra her ayın başında 1 milyar XRP’nin kilidini açıp söz konusu XRP’leri piyasaya sunmakta karar kılmıştı. O zamandan bu zamana kadar da her ay düzenli olarak yapılan bu piyasa arzları XRP yatırımcılarını tedirgin eder olmuştu. Öyle ki topluluğun büyük tepkisini çeken bu işlemler XRP’nin fiyat düşüklüğünün de başat sebebi kabul edilmeye devam ediyor.

Tepkiler sürse de Ripple aslında son birkaç aydır söz konusu XRP satışlarını bayağı azalttı. Nitekim şirket,
2019’un üçüncü çeyreğinde 66,24 milyon dolarlık satış yapmışken son çeyrekte 13,08 milyon dolarlık XRP satışı gerçekleştirdi ancak yatırımcılar yine de söz konusu satışlardan tedirgin olmayı sürdürüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail