binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerCoincheck: Hacklendik!

Coincheck: Hacklendik!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Japonya merkezli kripto para birimi borsası Coincheck tarafından bir açıklama yapılarak borsanın hacklendiği doğrulandı. Yapılan açıklamada, kripto para birimi borsasının alan adı kayıt hizmetine yetkisiz siber saldırganların erişim sağladığı ve buradan 200 müşterinin kişisel bilgilerinin siber saldırganlar tarafından çalındığı açıklandı. Bu konuda 200 müşterinin etkilendiği yönünde tahminleri olduğunu açıklayan Coincheck, “200 müşterinin mail ve benzer kişisel bilgileri yetkisiz kişilerin alan adı kayıt hizmeti sistemine erişmesi sonucunda çalındığını üzülerek doğruluyoruz, hemen harekete geçtik” denildi.

Coincheck’in hacklenmesinden hemen sonra herhangi bir kripto paranın çalınıp çalınmadığı hakkında açıklama yapılmazken, özellikle de bu siber saldırı dolayısı ile bazı müşterilerin Coincheck borsasından çıkmaya başladıkları, bunun yerine farklı kripto para borsalarına aktarım yaptığı öğrenildi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail