binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerMadencilik Yatırımları Azalıyor, Cihaz Satışları İse Artıyor

Madencilik Yatırımları Azalıyor, Cihaz Satışları İse Artıyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin madencileri son dönemde düşen gelirlerinden dolayı bu haftalarda özellikle ellerindeki tüm Bitcoin madenciliği cihaz ve donanımlarını satışa sunmaya başladılar. Bazı Bitcoin madencileri cihazların yanısıra ellerindeki yazılımları satmaya başlarken, madencilik gelirlerini ve enerji tüketimini kontrol eden özel yazılımlarda yabancı ülkelerde bazı madencilik forumlarında uygun fiyatlardan satışa sunuldu.

Çok sayıda kripto para birimi madencisi 2020 yılı tamamında gelirlerin düşeceğini düşünürken, 2020’nin geri kalan döneminde risk almak istemediklerini ve bu sebeple cihazlarını ve yazılımlarını satmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Bitcoin madencilerinin cihaz satışlarını sürdürüyor olmasına bağlı sebeplerden dolayı özellikle bu dönemde Bitcoin madencilik cihazlarının yurtdışında daha büyük oranlarda düşüş gösterdiğinden söz edilmeye başlandı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail