binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerCalifornia Üniversitesi 1.1 Milyon Dolar Fidye Ödedi

California Üniversitesi 1.1 Milyon Dolar Fidye Ödedi

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Siber saldırganlar kısa süre önce California Üniversitesi, Florida merkezine saldırdılar. Bu saldırı sunuculara yapıldı ve sunucudan veriler alınırken, aynı zamanda verilerin paylaşılmaması için 1.1 milyon dolar değerinde Bitcoin talep edildi. California Üniversitesi yetkilileri hemen toplandılar ve kısa süre içerisinde üniversitenin kasasından 1.1 milyon dolar alarak Bitcoin ile siber saldırganlara fidye ödemesi yaptılar.

Fidye ödemesinin verilerin korunması ve olası sorunları engellemek adına yapılırken, özellikle de California Üniversitesi’nin dışında diğer üniversitelerinde bu konuda çok dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

Kripto para birimleri ile fidye talep eden siber saldırganlar hedeflerine ulaşırken siber saldırganları yakalamak için herhangi bir çalışma yapılıp yapılmadığı konusunda bir açıklama yapılmış değil.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail