binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerMalezya Menkul Kıymetler Komisyonu: Binance Malezya'da Yetkili Değil!

Malezya Menkul Kıymetler Komisyonu: Binance Malezya’da Yetkili Değil!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Malezya Menkul Kıymetler Komisyonu (SC) yetkilileri Çin merkezli olduğuna inanılan Binance kripto para borsasının ülkede yetkisiz bir şirket olduğu ve kamu kuruluşları başta olmak üzere bireylerin asla yatırım yapmaması gerektiğini açıkladı. Hangi ülke merkezli olduğunu asla net olarak açıklamayan Binance’in bu dönemde özellikle Malezya’da yasaklanmasının söz konusu olmayacağı tahmin ediliyor.

Kripto para birimi borsasının yetkisiz şirketler arasına eklenmesinin ne gibi sonuçları olacağı merak konusu olsa da, bunun herhangi bir sonucunun olmayacağı, sadece yatırım yapanların sayısına az da olsa etki edeceği belirtilmekte. Özellikle orta yaş Malezya vatandaşlarının bu konuda olumsuz etkilenecek olduğu düşünülüyor.

Malezya hükümeti bugün için kripto para yasakları uygulamıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail