binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBitMEX'ten 32.000 Bitcoin Çekildi!

BitMEX’ten 32.000 Bitcoin Çekildi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

BitMEX kripto para borsası dün ABD hükümeti tarafından çok ağır suçlamalar ile karşı karşıya kalmıştı. CFTC tarafından yapılan açıklamada BitMEX kripto para borsasının Amerikan yasalarını dikkate almadığı ve bu nedenle cezalandırılacak olduğu açıklanırken daha ilk dakikalardan Bitcoin ve kripto para birimi fiyatları düşüşe geçmişti.

Bugün ortaya çıkan veriler ise 24 saatten daha kısa süre içerisinde BitMEX kripto para borsasından kulanıcıların tam 32.000 Bitcoin çektiklerini veya 335 milyon dolarlık varlıkları geri çektiklerini gösteriyor.

Bu çok büyük rakama işaret ederken, kullanıcıların özellikle de tüm varlıklarını farklı kripto para borsalarına aktardıkları, nakit varlıklara çevirdikleri belirtiliyor. BitMEX kripto para borsasının 1 yöneticisi dün tutuklanırken ABD’den yapılan açıklamalarda diğer yetkililerin de cezalandırılabilecek olduğu belirtilmişti. ABD yönetiminin bu açıklamalarına yanıt vermeyen BitMEX ise bir süredir zaten KYC düzenlemeleri ile tepkilerin odağında iken “kendi eliyle kendisini bitirdi” yorumlarına maruz kalmıştı.

Bitcoin ve kripto para birimleri dendiği zaman ilk sıralarda kendi adından söz ettiren BitMEX’in bundan sonra uzun süre boyunca eğer ki el konulmaz veya kapatılmaz ise toparlanmasının çok ama çok zor olacağı, itibarının bu son yaşanan olay ile birlikte neredeyse sıfırlandığı ifade edilmekte.

BitMEX’e yönelik suçlamalar nedeniyle ABD Adalet Bakanlığı’nın kripto para borsasını kapatma, el koyma veya benzer önlemler alabilecek olduğu belirtilirken henüz nasıl bir karara varılacak olduğu bilgisi ise bulunmuyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail