binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBir İlk: Binance Forbes Dergisine Dava Açtı!

Bir İlk: Binance Forbes Dergisine Dava Açtı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük 2 kripto para birimi borsasından bir tanesi olan Binance, Forbes dergisine ve 2 yazarına (Michael del Castillo ve Jason Brett) ABD’de dava açtığını duyurdu. Daha önce Forbes dergisinde yayınlanan ve iddialara göre Binance’in karalanması ve ABD’li regülatörler tarafından incelenmesine yol açmak için hazırlandığı iddia edilen belgelerin yayınlanmasından dolayı dava açıldığı açıklandı.

Daha önce hiçbir kripto para borsası böylesi bir dava açmamıştı. Ancak Binance ilk kez bir internet sitesine ve onun 2 yazarına karşı dava açtı.

Düzenleyicileri kasıtlı olarak aldattığını iddia eden yazı hakkında açılan davada nasıl sonuç elde edeceği merak konusu olan Binance’in bu dava sonucunda mahkemeye bazı gizli bilgileri vermek zorunda kalabileceği iddia edildi. İddialara göre Binance bu davadan zararlı çıkan taraf olabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail