binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBitcoin Aramaları Ne Kadar?

Bitcoin Aramaları Ne Kadar?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin aramaları ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda bu yılın başından itibaren düşüş yaşamaya başlayan anahtar kelime aramalarında sona gelindi. Kullanıcıların Bitcoin aramalarında %75 oranında düşüş yaşandığı doğrulandı. Aramalarda yaşanan düşüş ile ilgili ise Bitcoin fiyatlarında yaşanan düşüşler hedef gösteriliyor. İddialara göre Bitcoin fiyatlarında yaşanan bu düşüş dolayısı ile yatırımcı ve yeni kullanıcıların arama yapmadığı ve kripto paralara olan ilgisini %75 oranında olmasa da büyük oranda kaybettikleri belirtilmekte.

Kripto para dünyasında dikkat çeken haberleri ve diğer konuları ise belirli internet siteleri üzerinden takip eden kullanıcıların direkt Bitcoin araması yapmaması buna bağlanıyor. Kullanıcılar arama yapmadıkça hali ile Bitcoin yatırımcılarının da fazlası ile endişe duyduğu ve kripto paralarda yaşanan bu düşüş durumundan memnun olmadıkları belirtiliyor.

Dünya Devleri Kripto Paraları İstemiyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarının reklamlar vermesine rağmen büyük şirketlerin kripto paraların olmasını istemedikleri, Microsoft, Apple ve diğer şirketlerin buna karşı önlemleri sıra sıra alıyor. Şirketlerin bu anlamda önlemler alması ve Google gibi devler tarafından reklamların engellenmesi Bitcoin’e vurulan bir darbe.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail