binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriXRPRipple (XRP) Uçuyor! Ünlü Analistler Yükseliş Sebebini ve Kritik Hedefleri Açıkladı

Ripple (XRP) Uçuyor! Ünlü Analistler Yükseliş Sebebini ve Kritik Hedefleri Açıkladı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

XRP fiyatı neredeyse 50 günlük bir durgunluktan sonra yeniden eski formuna kavuştu. Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi XRP, sadece 24 saat içerisinde beşincilikten üçüncülüğe yükseldi.

XRP Fiyatı %140 Yükseldi

XRP fiyatı son 48 saat içerisinde %140 yükseliş elde ederek 0,26 dolar seviyesinden 0,66 dolar seviyesine kadar çıkmayı başardı. Peki XRP fiyatının yükselişinin arkasında nasıl sebepler yer alıyor?

Aslında XRP fiyatını hareketlendiren temel etmenin Ripple tarafından yapılan açıklamalar olduğu söylenebilir. Ripple tarafından mahkemeye verilen resmi yanıttan SEC’nin iddia ettiğinin aksine XRP’nin menkul kıymet olmadığı vurgulanmakta. Ripple, XRP’nin yıllardır kullanıldığını ve gerçek bir para birimi ile emtia statüsüne sahip olduğunu resmi olarak beyan etti. Bu da Ripple’ın dava konusunda ısrarcı ve kavgacı olacağını gösteriyor.

DOGE’nin Sırası XRP’ye Geldi

Bunun devamında ise Dogecoin (DOGE) yatırımcılarının yaşadığı bir durum XRP’nin de başına gelmiş gibi gözüküyor. GameStop hisselerine rekor getiren ekip, yükselişin tadını aldı ve bırakmak istemedi gibi gözükmekte. GameStop ekibi daha sonra DOGE’ye %1.000 yükseliş getirmişti. Şimdi ise XRP fiyatının DOGE sonrası etkiye maruz kaldığı görülüyor. DOGE fiyatına yükseliş getiren grubun günler önce XRP sinyali verdiği ve fiyatın bu noktadan sonra yükseldiği biliniyor.

XRP Fiyatı İçin Hedef 1 Dolar

Üçüncü olası sebep ise XRP’nin uzun bir süreden beri konsolidasyon yaşaması olarak görülüyor. XRP/USD işlem çifti neredeyse 1 aydır 0,26 dolar ile 0,30 dolar arasında sıkışıp kalmıştı.

Ünlü analist Josh Rager ise teknik olarak XRP fiyatının 1 doları görmesinin mümkün olduğunu düşünüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

4 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

4 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Murat baba bu gün tekrar toparlarmi diyorsun yani analiz veya haber varmı

Murat

Aklı olan 2 ila 3,50 seviyesinden toplasın demedi demeyin

Anonim

Sabah girp akşama çakıldık nedir bu yav

Mert

Bugün tekrar akşam a doğru çakıldı..

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail