binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin''Kripto Paralar 2020 Yılında Bile Nakit Kullanıma İmkan Vermeyecek''

”Kripto Paralar 2020 Yılında Bile Nakit Kullanıma İmkan Vermeyecek”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Avrupa Ekonomik Araştırma Merkezi (ZEW) Alman araştırmacılar ile birlikte yaptıkları açıklamalarda kripto paraların gelecek yıllarda dahi nakit yerine geçmeyecek ve ödeme yöntemi olarak kabul edilmeyecek olduklarını açıkladı. ZEW, kripto paraların gerçek bir paradan farksız olarak kullanılmasının önünde birçok engel olduğunu ve çok zor nakit kullanımı ve ödeme yöntemi dolayısı ile 2020 yılına gelindiğinde bir mağazaya giderek alışveriş yapmanın pek fazla mümkün olmayacak olduğunu açıkladı.

Almanya’da yapılan araştırmalar ve araştırmacıların görüşleri katılarak yayınlanan açıklamalar kripto paralara darbe vuran açıklamalar olarak gösterilirken, kripto paraların gelecekte çok daha fazla gelişmesi gerektiği, eğer bu durum gerçek olmaz ise bunun sonucunda Bitcoin ile ödeme yapılmasının çok ama çok zor olacak olduğu belirtildi. Bitcoin ile ödeme kabul eden mağazalar bulunmasına rağmen bu mağazaların sayısının son derece az olması ve Türkiye’de bulunmaması dolayısı ile zaten bir süre buna hazırlık yapılması gerekmekte.

%23 İhtimal

Alman Bitcoin kullanıcılarının 2020 yılına kadar müzik ve benzeri şeyleri satın alabilmelerinin %23 oranında gerçek olabileceğine değinen Avrupa Ekonomik Araştırma Merkezi (ZEW) yetkilileri, bunun düşük ama imkansız olmayan bir oran olduğunu açıkladı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail