binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumAnthony Scaramucci: "Ethereum (ETH) İyi Temellere Sahip ve Daha da Büyüyecek"

Anthony Scaramucci: “Ethereum (ETH) İyi Temellere Sahip ve Daha da Büyüyecek”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum ekosisteminde ki büyüme ve ardı ardına gelen rekorlar gözleri ona çevirdi. SkyBridge Capital’in CEO’su Anthony Scaramucci CNBC’de Squawk Box programına katılarak Etherejm’u sevmesine rağmen şirketin neden sadece Bitcoin ile ilgilendiğini açıkladı.

Sunucu son dönemde popüler olan NFT’lerin dahi Ethereum üzerinde kurulu olduğunu hatırlatarak Ethereum’un işlevselliği nedeniyle gelecekte Bitcoin’den daha çok işe yarayıp yaramayacağını sordu.

Scaramucci ikinci en büyük kripto para birimini sevdiğini söyleyerek sözlerine başladı. Ethereum’un bahsedildiği gibi büyük bir pazar olduğuna inanan Scaramucci “Ethereum iyi temellere sahip ve Ethereum’un daha da büyüyeceğini düşünüyorum.” dedi.

Şirketin sadece Bitcoin ile ilgilenmesinin nedenini de açıklayan Scaramucci kurumsal talebin şimdilik BTC tarafında olduğunu söyledi.

“Zamanı geldiğinde SkyBridge Capital bir Ethereum fonuna sahip olabilir. Ethereum inatçı bir kripto para birimi dolayısıyla ileride bir değer deposu haline gelecek ve insanlar onun üzerinde işlem yapmaya devam edecekler. Ancak bize gelen kurumsal yatırımcılar şimdilik Bitcoin teklifleri ile geliyorlar.”

 

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail