binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBitcoin'in (BTC) Artışı Altcoinlere Yeşil Bahar Getirdi!

Bitcoin’in (BTC) Artışı Altcoinlere Yeşil Bahar Getirdi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

An itibarı ile 35.420 dolardan işlem gören ve piyasa değeri 666 milyar doları bulan Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmesiyle rahat bir nefes alan altcoinler de yeşillendi.

Bu yükselişten en çok Ethereum (ETH) etkilendi ve piyasa değerine göre 2. sırada yer alan ünlü altcoin 18 Haziran’dan beri ilk kez 2.300 doları aşarak o zamandan bugüne kadarki en yüksek değerine ulaştı. Haberimizin yazıldığı an itibarı ile %5’lik artışını sürdürdüğü görülen ETH 2.320 dolardan işlem görüyor.

Tabii ki Bitcoin’in değer kazanmasından sebeplenen tek altcoin Ethereum değil, piyasa değerine göre listenin ilk 10’unda yer alan altcoinlerin neredeyse tamamı yeşillere bürünerek değer kazanımlarını taçlandırdılar.

Listenin 4. sırasında yer alan Binance Coin 300 doları aşmayı başarırken Cardano (ADA) 1.426 doları, DOGE ise 0.248 doları görmüş durumdalar.

Öte yandan SEC davasıyla başı hala dertte olan ve listenin iyice altlarına düşerek 7.liğe yerleşen XRP de yükselişte. An itibarı ile 0.689 dolardan işlem görmekte olan Ripple değerini, %2.5 ve 5.2’lik yükselişlere sahne olan Polkadot ve Uniswap takip ediyor.

Son 24 saatte kabaca 60 milyar dolarlık değer artışı yaşayan kripto değerlerin toplam değeri 1.5 trilyona ulaşmış durumda. Bu durum bir kez daha Bitcoin’in amiral gemisi olduğuna ve tüm kripto para piyasasının nabzını tuttuğuna güçlü bir delil olarak karşımıza çıkmakta.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail