binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBitcoin Diamond (BCD) Yüzde 100 Kazandırdı

Bitcoin Diamond (BCD) Yüzde 100 Kazandırdı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’in yükselişi ile hareket gelen kripto para piyasasında bu hafta en öne çıkan coin Bitcoin Diamond oldu.

Bitcoin Diamond 24 saat içerisinde %60, 7 gün içerisinde ise %122 oranında artış gösterdi.

Bitcoin hard forkunun (çatallanma) sonucunda ortaya çıkan BCD, dakikalar içerisinde 2.27 dolar seviyesinde 4.70 dolara fırlayarak yatırımcısına %100’den fazla kar bıraktı. BCD fiyatı An itibari ile 4.62 $ (Coinmarketcap verilerine göre borsaların ortalaması) seviyesinden işlem görüyor.

Fiyat Farklılıkları Dikkat Çekiyor

BCD’nin fiyatında arbitraj (fiyat farklılıkları) dikkat çekiyor. Öyle ki an itibari ile Huobi borsasında 8,68 $ seviyesinden işlem görürken, Binance borsasında 16.63 $ seviyesinden işlem görüyor. Bu artış BCD’nin HitBTC borsasında listelenmesinden sonra başladı. Coinmarketcap şu anda Binance’deki fiyatı ortalamaya dahil etmedi.

Şuanda toplam hacmin yüzde 27’si ile Huobi borsası BCD ticaretine hükmediyor. Bu oranı Binance yüzde 17 ile takip ediyor. BCD an itibari ile coinmarketcap verilerine göre 711 milyon dolar ile 22. yüksek hacimli kripto para olarak karşımıza çıkıyor.

Kripto para piyasalarına genel olarak bakacak olursak son günlerde bir hacim azalması mevcut. Şuan 281 milyar dolar olan piyasa hacmi gün geçtikçe düşüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail