binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin'de 2013 Yılına Atıf Yapan Analist, Fiyat Tahminini Paylaştı: "Yolculuk Başlıyor!"

Bitcoin’de 2013 Yılına Atıf Yapan Analist, Fiyat Tahminini Paylaştı: “Yolculuk Başlıyor!”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’de sene sonu yaklaştıkça analistlerden tahminler gelmeye devam ediyor. Bir kısım analist düşüş beklerken çoğu ise bu sene içerisinde rekor kırabileceğimize inanıyor.

Bir yorum da başarılı analizleri ile bilinen The King of Crypto’dan geldi. Analist paylaştığı bir gönderide BTC’de 130.000 doları beklediğini söyledi.

Günümüz BTC grafiğini 2013 yılındakiyle benzer bulan analist, eğer tarih tekerrür ederse 130.000 dolara yolculuğumuz başlar dedi.

Benzerliğin bozulmaması için maksimum 38.500 dolara düşüş olması gerektiğinin altını çizen analist, uzun vadeli BTC tutanların sayısının ciddi şekilde arttığını da ifade ederek balinaların mal topladığına dikkat çekti.

Zincir içi verilerin de 130.000 dolarlık hedefini desteklediğini söyleyen The King of Crypto, yükseliş dalgasının haftaya başlayabileceğini ancak bundan önce BTC’de maksimum 38.500 dolara kadar son bir düşüş daha beklediğinin altını çizdi.

Bitcoin grafiğine bakıldığında ise 41.000 ila 43.000 aralığında hareket eden bir fiyat olduğu görülüyor. Öte yandan son düşüşler ile piyasadaki BTC hakimiyetinin de yüzde 42.3 seviyelerine yükseldiği biliniyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail