binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinTesla, Bitcoin Yatırımından Rekor Kazanç Elde Etti!

Tesla, Bitcoin Yatırımından Rekor Kazanç Elde Etti!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Elektrikli araç üreticisi Tesla, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna verdiği bildiri ile aslında lider kripto para birimi Bitcoin’e yaptığı yatırımdan ne kadar kazanç elde ettiğini ortaya koydu.

İlk başta Bitcoin’e 1,5 milyar dolarlık yatırım yapan Tesla, daha sonra bir satış yapmış ve miktarı azaltmıştı. Tesla’nın satış yapıp miktarı azaltmasına rağmen elde ettiği net kazancın ise 1 milyar dolardan fazla olduğu ortaya çıktı.

Tesla’nın BTC Kazancı Milyar Doları Geçti

Tesla o tarihlerde Bitcoin ödemelerini de kabul etmeye başlamış ancak çevresel faktörler nedeniyle bunu iptal etmişti. CEO Elon Musk o sıralar kripto paralar hakkında devamlı tweet atarak aslında DOGE desteklerken Bitcoin’i de yerin dibine soktu. Şimdi ise Tesla’nın bu yatırımından bizzat kendi CEO’sunun olumsuz çabalarına rağmen kazanç elde ettiği görülüyor.

Bitcoin Tresuries tarafından aktarılan bilgilere göre Tesla an itibarıyla 43.200 BTC sahibi ve 2,5 milyar dolarlık yatırım bulunduruyor. Tabii ki Bitcoin 60.000 doların üzerine çıktığında ve rekor tazelediğinde Tesla’nın yatırım miktarının da artacağı söylenebilir. İkinci çeyrekte 128 milyon dolarlık BTC satışı yapan Tesla bunu gerçekleştirmemiş olsaydı da kazancına kazanç katabilirdi.

Bitcoin şu an SEC cephesinden gelen olumlu haber ile hareketlendi ve bazı borsalarda 60.000 doların üzerine kadar çıktı. Bitcoin’in bundan sonraki hedefi ise 64.000 dolar ve kritik 100.000 dolar olacaktır. Bu da Tesla’nın kazancını 3’e katlaması demek!

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail