binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Balinalarından İnanılmaz Etkinlik: Neler Oluyor?

Bitcoin Balinalarından İnanılmaz Etkinlik: Neler Oluyor?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) kısa sürede 60.000 dolar üzerine kendini atmasından sonra kripto para sektörü genel olarak olumlu bir hava kazandı.

Nisan ayı öncesi döneme geri dönüldüğü görülmekte ve piyasaya yeni giren balinalar da kesinlikle bunun kanıtı.

Santiment Aktardı: BTC Balinaları Çoğalıyor

Santiment tarafından aktarılan verilere bakıldığında kripto para sektörüne çok sayıda yeni balina girmiş gibi gözüküyor.

100 ila 1.000 BTC arasında varlığa sahip olan cüzdan sayısına bakıldığında bunun daha önce rekor kırılan vakte göre bile daha yüksek bir noktaya ulaştığı görülüyor.

11 Eylül tarihinden bu yana söz konusu miktarda BTC tutan cüzdanların yani balinaların sayısı 250’den fazla artış yaşadı.

Balinaların sayısında görülen artış aynı zamanda kripto para borsalarından çıkış yapan BTC miktarı ile de paralel ilerliyor.

Borsalardan çıkış yapan miktar ne kadar artarsa balinaların sayısı da o kadar artıyor. Bu durum artık insanların veya kurumların kısa vadede değil uzun vadede BTC tutmak istediğine de işaret ediyor.

Santiment tarafından aktarılan tweete bakıldığında bunun balina sayısı konusunda aslında tüm zamanların rekoru olduğu görülmekte.

Buna ek olarak kısa vadede balinaların sayısının %1,9 artması da kesinlikle önemli bir durum.

Özellikle Bitcoin ETF onayına “tamam” denmiş olması kurumsal yatırımcıların sektöre olan iştahını arttırmış olabilir. Sonuç ise tahmin edilebileceği gibi balinaların artışı oldu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

6 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Skmeseler bari…

Last edited 2 yıl önce by Anonim
Selo

Vurmayın artık bize balinalar..

Cengiz

Ne zaman böyle haber gelse piyasayı patlatıyorlar.

ALİ Berk

Aynen yarın kanlı pazartesi 58k altına inmese bari

Faik

Valla çok artmış. Korktum

Anonim

Elinizde tutun elinizdeki mala sahip olun arkadaş yaaa 2024 te keşke elimde dursaydı diyeceksiniz o zamanda va salak kafa dersiniz

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail