binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinDünyaca Ünlü Ekonomistten 2022 Kripto Para Açıklaması!

Dünyaca Ünlü Ekonomistten 2022 Kripto Para Açıklaması!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Real Vision CEO’su olarak hayatına devam eden ve daha önce Wall Street’in en büyük birkaç kurumunda yöneticilik yapan Raoul Pal, kesinlikle sektörün önemli isimlerinden birisi konumunda. “Makro guru” olarak da bilinen ve küresel çapta yaptığı analizleri ile ses getiren Pal, kripto para sektörünü 2022 yılında tam olarak neyin beklediğini ortaya koydu.

2022 Yılına Bu Kripto Paralar Damga Vuracak

Angelo Robles ile röportaj gerçekleştiren Pal, kripto para birimlerinin veya kendi değimi ile “sosyal tokenlerin”, blockchain teknolojisi ile birlikte dünyayı değiştireceğini düşünüyor. Bunların çok yakında spor ve müzik gibi en popüler endüstrilerde önemli bir yer elde edeceğini düşünen Pal, konu hakkında şunları vurguladı:

Sosyal tokenler karmaşık toplumları organize etmek için bir yol. Bunlar, ağ büyümesini sürdürmek için bir tür ödül sistemi ve teşvik ortaya koymakta ve iyi topluluk üyelerine bunun için ödül vermekte. Bu davranışsal ekonomi modeli ise oldukça güçlü. Önümüzdeki yıllarda tokenlerin spor, müzik ve bunun gibi birçok alanda yer aldığını göreceğiz ve bunun için çok fazla kullanım alanı var.”

Pal, hangi tokenlerin “sosyal token” olarak görüleceği konusunun ise her zaman çok kesin olmadığını belirtti. Lider kripto para birimi Bitcoin ve toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum‘un sosyal token olduğunu ifade eden Pal, bunların arttırılabileceğini ifade etti.

Pal’a göre merkeziyetsiz ve ödül mekanizmasına sahip olan her token, sosyal token olarak görülebilir.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail