binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBlockchainMoskova Hükümeti şeffaflık için Ethereum ağını kullanacak

Moskova Hükümeti şeffaflık için Ethereum ağını kullanacak

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

CoinDesk sitesinde yer alan habere göre, Moskova hükümeti çiftçilerin pazardaki noktalarını tayin edeceği sistemde Ethereum ağını kullanmayı planlıyor.

Sistem, sınırlı sayıdaki yerler için rekabet halinde olan çifçilerin hükümete gönderdiği başvuruları kaydedecek. 20 Nisan’dan 25 Kasım’a kadar olan 15.000 den fazla ticaret noktasına birçok kişi tarafından başvuru yapıldı.

Her sene olduğu gibi bu sene de 15.000 den daha fazla başvuru yapılmış durumda. Moskova Belediyesi’nde görevli olan ve Blockchain Ürün Yöneticisi pozisyonunda çalışan Andrey Borodyonkov, alınacak başvuruların sistemde tutulması ve ayrıştırılması için Blockchain teknolojisini kullanmayı planladıklarını açıkladı.

Şeffaflık sağlanması için kullanılacak

Borodyonkov, açıklamasında Blockchain’in gelen başvuruların değişmez ve aynı kalması avantajının yanı sıra, geçmişe dönük kararlarında kolay bir şekilde bu sistem ile çözülebileceğini ifade etti.

Daha önce sistemde suistimaller yapıldığı iddiası ile birçok kişinin şikayetlerde bulunması üzerine böyle bir fikir ortaya atıldı. Böylelikle başvuru sürecinde kişilerin sürece müdahale etmesi imkansız hale gelecek.

Belozerov, “Ethereum ağını kullanarak, çiftçilerin neden kabul edildiğini veya reddedildiğini şeffaf bir şekilde görebilmek mümkün olacak. Blockchain teknolojisi sürecin tamamen tarafsız ve şeffaf olmasını sağlayacak.” şeklinde konuştu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail